Men's Health ožujak 2019. je upravo stigao na kioske a vi ste, nadamo se, u niskom startu i jurite po novu dozu informacija i savjeta kako postati najbolje građeni muškarac na svijetu!

Baš poput hrvatskog skijaša Istoka Rodeša koji je na naslovnici Men's Healtha pokazao tijelo isklesano od brojnih treninga. A da nije samo izvrstan u skijanju (čestitamo na najboljoj sezoni u karijeri!) nego i u teretani - otkrit ćete na našim stranicama. I baš nas zanima hoćete li ga moći pratiti u treningu?

Za sve one koji se još nisu riješili loših navika (stoje li još uvijek na vašoj listi popisa novogodišnjih želja?) donosimo prave savjete kako ćete konačno postići zdravu ravnotežu gledanja pornića, ispijanja alkohola i pušenja cigareta.

A kad je ravnoteža u pitanju onda znate da je temelj zdravlja i dobrog izgleda - uravnotežena prehrana! Sve o proteinskim shakeovima, jelima za više energije, često potcjenjivanoj svinjetini (da, da, i uz nju možete gubiti kilograme, ali morate znati što sa njom sljubiti), savršenim kombinacijama salata... pronaći ćete u novom broju.

Naši vrijedni kolumnisti i suradnici i ovaj su se put potrudili pokazati vam kako pravilno izvesti razne vrste vježba; najbolje vježbe za noge, prsne mišiće, bodyart, tajne stabilnosti stopala ali i razrješavaju sve dvojbe oko izbora tradicionalnih ili visokointenzivnih treninga...

Na kraju dana - ipak najvažnije je da on ima sretan svršetak, zar ne? E, pa, i tu imamo 'lijek'!!! ;-)