Story radio
Početna Lifestyle 119 prikaza 11. veljače 2019.

Uzavrela atmosfera uz Sašu Lozara

Napunio je zagrebački Sax

U prepunom zagrebačkom klubu Sax, Saša Lozar u pratnji svog benda i glazbenih gostiju raspametio i rasplesao  publiku . 
Jednostavni riječima bilo je za pamćenje, glazbeno, zabavno i jako emotivno. 

 | Author:

Saša Lozar  je oduševio je izvedbama velikih hrvatskih  hitova poput Pelin i med, Mjesto za dvoje, Samo za taj osjećaj, Lady,  a posebno izvedbama svojih najvećih hitova poput, 'Tebi,' Nemoćan pred njom,'Tajno, ' Da, , trenutnog singla,koji je te večeri premijerno izveden i to u društvu svog gosta Baby Dooksa.  Još jedna velika potvrda da se dugogodišnji rad i trud  isplate, stoga očekujemo još puno ovakvih Sašinih  koncerta i hitova.  

Na pozornici su mu se pridružili suradnici glazbenici, producenti Baby Dooks, autor/glazbenik Predrag Martinjak, autor/gitarista Ante Pecotić , te Igor Geržina svima dobro poznati saksofonist.  Atmosfera na stageu je bila užarena, a odlična izvedba velikog hita *Pelin i med * našeg neprežaljenog Dina Dvornika je bila dostojna autoru balade, te publiku ostavila bez daha. 

 | Author:

'Puno puta sam  izvodio velike hitove, i izvodit ću ih i dalje, ali neusporediv je osjećaj kad pjevaš svoje pjesme poput 'Nemoćan pred njom, 'Nitko kao mi,'Tajno, 'Da, 'Šale,, koja je posebna stvar i kada ljudi reagiraju na to od prve do zadnje riječi. Moje pjesme savršeno funkcioniraju u live izvedbama. Publika Sax a je bila sve, poklopilo se s gostima, moji dečki iz benda, Turkalj, Gjud, Klarić i Krznar su vrsni glazbenici. Veliki je gušt dijeliti pozornicu s ljudima koju vole i poštuju glazbu. Bilo je nezaboravno i jedva čekam svoj novi koncert. Bit će još bolje', rekao je Saša.

 | Author:

 | Author:

 | Author:


 

Komentari