Story radio
Početna Lifestyle 437 prikaza 16. kolovoza 2019.

Vikend bijeg s vrućeg asfalta na najbliže ljetne destinacije

Kada vam dosade gradske gužve

Iako je ljeto vrijeme godišnjih odmora, pretrpan raspored na poslu često nam ne dopušta da ljeto provedemo na moru. Ipak, to ne znači da ne možete ukrasti barem dva dana za bijeg od gradske vreve i užarenog asfalta. U blizini Zagreba, na udaljenosti do dva sata vožnje automobilom postoji pregršt destinacija na koje se možete zaputiti kako biste napunili baterije, a možete birati želite li na more ili u planine.

 | Author:

Prostranost automobila Citroën SUV C3 AIRCROSS, omogućit će vam da sa sobom ponesete sve potrebno, od odjeće do potrepština za plažu ili planinarenje, ali i ukusnih zalogaja te hladnih napitaka. Prostran i modularan prema vašim željama, CITROËN SUV C3 AIRCROSS donosi jedinstvenu unutrašnjost bez premca, koja se ističe najvećom prostranošću u kategoriji. Prtljažnik se odlikuje uzornim obujmom od 410 L, koji se može povećati do 520 L zahvaljujući kliznoj dvodijelnoj klupi djeljivoj u omjeru 2/3 - 1/3.

 | Author:

Kada se napokon spakirate, vrijeme je da se uputite na željenu destinaciju, a jedan od prvih izbora je svakako Crikvenica, koja je česta destinacija za jednodnevne ili vikend izlete. Osim što je blizu Zagreba, pa će vam za put do morske obale trebati otprilike dva sata, u Crikvenici vas čekaju duge plaže i lagan pristup moru, stoga je to odličan izbor i ako imate djecu.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Želite li se možda rashladiti u planinama, uvijek možete posjetiti Medvednicu i popeti se na Sljeme, a ako u potrazi za novim vidicima, Citroën SUV C3 AIRCROSS, koji je odličan na skliskim terenima, bez problema će vam pomoći da osvojite Velebit. SUV C3 Aircross ističe intuitivne tehnologije koje osiguravaju bezbrižnost i sigurnost prilikom vožnje. U središtu armaturne ploče na 7’’ tabletu se nalazi kompletna gama tehnologija za pomoć u vožnji i sigurnost. Zahvaljujući njima svako je putovanje još sigurnije te ćete se za tili čas dočepati Nacionalnog parka Sjeverni Velebit odakle se možete zaputiti na planinarenje Premužićevom stazom dugom 57 km koja skoro da i nema teških uspona.

 

Komentari