Časopis Story već sedmu godinu za redom organizira Story Green dan povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje. U suradnji s brojnim partnerima 21. travnja u parku Zrinjevac od 10 do 14 sati pripremamo vam šarolik zabavno-edukativni program. Uz razne radionice, pripremili smo vam i bogat zabavni sadržaj.

U subotu u 11:00 sati u paviljonu na Zrinjevcu tako ćete moći poslušati zbor Zagrebački anđeli i Vitomira Ivanjeka. Riječ je o našem renomiranom pijanistu, skladatelju i orguljašu, koji priprema pravu glazbenu poslasticu.

Isti dan, u subotu u 20 sati navečer, Vitomir će u Palači Dverce na Katarinskom trgu 6 održat svoj proljetni koncert po nazivom Noć crno-bijele čarolije. Na repertoaru će biti klasične skladbe za glasovir ali i romantične autorske skladbe kao i parafraze na poznate teme uz majstorske improvizacije koje njegova vjerna publika već dobro poznaje. Koncert organizira udruga Collegium Hergešić, ulaz je slobodan, a prihod od dobrovoljnih priloga bit će doniran Zavodu za dječju hematologiju i onkologiju 'Dr Mladen Čepulić' KDB. Maestro Ivanjek uz dvadesetogodišnju ljubav prema glasoviru već godinama korepetira i školske zborove na natjecanjima, a često ga se može vidjeti s njegovim zlatnim dječjim zborom Zagrebački anđeli na velikim i malim pozornicama. Novim CD-om kao dirigent Zagrebačkih anđela razveseliti će i male pacijente.