Broj financijskih institucija koje pružaju online zajmove raste iz dana u dan. Danas ih postoji toliko mnogo da ih je nemoguće prebrojati. Intenzivan razvoj nebankarskog sektora rezultat je povećane promocije. Svatko od nas može se složiti da su njihovi oglasi doslovno posvuda. Štoviše, financijske usluge ne bi funkcionirale bez stalne potražnje na tržištu, što definitivno nije problem u ovoj situaciji. Hrvati su spremni uložiti u povoljne brze zajmove.

Što nude online zajmovi?

Za razliku od banaka, ponude putem interneta povezane su s minimalnim formalnostima. Jedino što podnositelj zahtjeva treba je pristup internetu, osobna iskaznica, bankovni račun i telefonski broj. Prilikom ispunjavanja zahtjeva za zajmom, vjerovnik obično ne zahtijeva nikakve dodatne informacije. Zahvaljujući tome, proces se skraćuje i traje samo nekoliko minuta. Štoviše, taj proces je brz ne samo za dužnika, već i za vjerovnika. Od trenutka podnošenja zahtjeva do trenutka primanja novca na vaš račun, može proći samo nekoliko minuta! To ovisi o dijelu dana u kojem se prijavljujete, jer se bankovni transferi rade u određeno vrijeme.

Brzo, jednostavno i sigurno

Online zajmovi su nadmašili bankovne kredite ne samo u smislu procesa prijave. Iznosi koji se nude kreću se od nekoliko stotina kuna do 10.000 kuna.

Međutim, ako se želite prijaviti za manji iznos, dovoljan za pokrivanje troškova do kraja mjeseca, najbolje je iskoristiti ponudu za kratkoročne kredite s rokom otplate od 30 dana, uz kamatnu stopu od 0%. To znači da ukoliko posudite, na primjer, 4000 kn - točno toliko ćete i vratiti. Bez kamata i skrivenih troškova.

Zajmovi uz Matchbanker su praktični, brzi i sigurni. Dolazak do novca nikada nije bio lakši!

Mnogi su ljudi još uvijek skeptični o opcijama financiranja preko interneta. Boje se da na taj način ugrožavaju svoju sigurnost. Ovaj strah nije neutemeljen, jer smo svi makar jednom u životu čuli za slučaje prevara u online svijetu. Matchbanker je iz tog razloga sigurnost postavio kao prirotet te na popisu možeti pronaći samo pouzdane zajmodavce. Postupak prijave je 100% siguran. Vaši osobni podaci su zaštićeni po pravilniku Europske unije.

Mobilno bankarstvo

Da bi se poboljšao proces prijave, internetski zajmodavci omogućuju vam posudbu ne samo preko računala već i preko vašeg pametnog telefona. Zahvaljujući tome, bez obzira gdje se nalazite, možete brzo zatražiti kredit.

Vrste zajmova

Iza riječi "zajam" kriju se razne vrste - kratkoročni, dugoročni, namjenski, nenamjenski, itd. Razlikuju se u iznosu, roku otplate i obliku zaduživanja. Moguće je posuditi novac ne samo od financijskih institucija, već i od privatnih osoba. Također, osobe s lošom kreditnom poviješću mogu računati na razmatranje zahtjeva za zajmom, što se ne bi dogodilo u slučaju klasičnog bankovnog kredita.

Kao što vidite, zajam je izvrsno rješenje za vaše financijske probleme. Sve što trebate je samo nekoliko koraka da biste uživali u gotovini.