Story radio
Početna 6589 prikaza 16. svibnja 2018.

Maja Šuput otkrila koliko dugo se radila njezina haljina

Robert Gašpert.

Pjevačica je za Story.hr ispričala sve o haljini o kojoj se ne prestaje brujiti

Poznata pjevačica Maja Šuput mnogima je zagolicala maštu kada se u provokativnoj kreaciji prošetala crvenim tepihom na jučerašnjoj manifestaciji Storyjevog Hall of Famea, powered by Römerquelle. Odabirom ove izazovne haljine, odvažna Maja pobrinula se da njezina istaknuta, savršena figura nikome ne promakne. Crna toaleta djelomično je napravljena od transparentne mrežaste tkanine koja pažljivo ocrtava njezine obline. Dio haljine ipak je strateški prekrio osjetljiva mjesta. Za ovo zavodljivo izdanje Maje Šuput pobrinuo se njezin bliski prijatelj i stilist Marko Grubnić, a haljina je skrojena u samo jedan dan! 
 
 | Author: Instagram Instagram.
 
'Kada mi je Marko Grubnić rekao kakvu ću haljinu nositi, bila sam spremna na to da će neki biti u šoku, a da će neki reći da je to genijalno. Malo sam se pribojavala jer se haljina počela raditi na dan događaja, u utorak ujutro. Kad sam došla na prvu probu, haljina nije postojala. U devet ujutro sam bila izmjerena, a druga proba je bila u 14.30 kada je haljine bilo, recimo, 50 posto. Nakon toga sam otišla ležerno na nokte, šminku i frizuru pa na treću probu kada je haljine bilo 90 posto gotovo. Da bi u 19.30 u kućnim šlapicama i ogrtaču došla na svoju posljednju probu kada je napokon sve bilo gotovo. Tako sam ja u 20 sati imala haljinu prvi put na sebi, a u 20.15 sam bila na Story Hall of Fameu', prepričala je Maja za Story.hr. 
 
 | Author: Instagram Instagram.
 
'Taj nedostatak vremena pridonio je mojoj maloj nervozi, ali nije ispalo ništa nego ono što smo htjeli da ispadne. To je kreacija mog prekrasnog stilista Marka Grubnića i presretna sam bila kad sam vidjela sve ove divne komentare i da su ljudi shvatili poantu priče, a to je da jednostavno moraš malo izgledati drugačije i da treba poštivati događaj na koji dolaziš. Ovo je ipak bio red carpet, a na njega se ne dolazi bilo kako. Jako sam zadovoljna i ovog partyja ću se sjećati još jako dugo', dodala je i tako iskazala svoje oduševljenje čitavim danom.
 
    | Author: Profimedia Profimedia.
 
Hrabra odluka Maje da odjene ovu kreaciju još ju je jednom pozicionirala u središte pažnje ako je suditi prema naslovima velikog broja domaćih medija. Zanimljivo je da je toaletu nalik ovoj najkontroverznijoj haljini večeri, 2015. godine za Vanity Fair Oscars party obukla ruska manekenka i bivša djevojka poznatog nogometaša Christiana Ronalda, Irina Shayk koju potpisuje atelje Versace, a dio je couture kolecije za proljeće 2015. 
 
Samouvjerena Maja pobijedila je u kategoriji Celebrity para, powered by Biobaza. 'Imam super dečka pa smo zato celebrity par za nagradu. Nisam je očekivala, a Nenadu je to još veće iznenađenje. Nije mu bilo na kraj pameti.', komentirala je iznenađena Maja nakon preuzimanja nagrade.
 
 | Author: Instagram Instagram.
 
 

Komentari