Aleksandra Dojčinović od samih početaka svojim talentom i profesionalnim pristupom osvaja domaću javnost, a u posljednje vrijeme niže uspjeh za uspjehom. Nakon otvorenja prodajnog prostora u Stuttgartu te izlaska autorskog branda Lei Lou na inozemno tržište, Aleksandra će sredinom listopada predstaviti novu kolekciju koju s nestrpljenjem iščekuju brojne poznate i nepoznate Hrvatice. Nova pret-a-porter kolekcija inspirirana je Opel Adamom koji baš kao i Aleksandrin dizajn odražava stav i osobnost pojedinaca koji i sami kreiraju trendove, ne boje se novih stvari, a moda i stil su im bitni. U tom smislu Adam se izdvaja od svih automobila po nebrojenim mogućnostima prilagodbe te u svojoj opremi nudi tri varijante – otkačenu i pomaknutu JAM, profinjenu i elegantnu GLAM te dinamičnu i sportsku SLAM verziju.
Aleksandra Dojčinović otvorit će jubilarnu sezonu Perwoll Fashion.hr-a
Story 
Opel Adam predstavlja jedinstveni, urbani izbor za sve mlade ljude i one koji se tako osjećaju, a koji žele originalan i personaliziran automobil te njeguju taj pristup i kada je u pitanju vlastiti modni stil. ''Veseli me jos jedna u nizu suradnji sa mojim dragim partnerima. Svaki Opel Adam je jedinstven, možete ga personalizirati, naručiti u raznim varijantama boja i tekstura. Upravo zbog toga i ima karakteristike prave modne ikone i moja je inspiracija'' – izjavila je Aleksandra Dojčinović.
Aleksandra Dojčinović otvorit će jubilarnu sezonu Perwoll Fashion.hr-a
Story 
Aleksandra će ove sezone na pisti Perwoll Fashion.hr-a prikazati kolekciju pomalo strožih linija u kojoj će i dalje biti prisutni volani, a lepršave haljine kombinirat će sa bijelim bundama i kaputima. Torbe su neizostavne i ove sezone, a očekuje nas i mnoštvo novih elemenata od različitih kombinacija boja do zanimljivih krojeva. Perwoll Fashion.hr održat će se od 16. do 19. listopada u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, a revija Aleksandre Dojčinović u suradnji s Opel Adamom na rasporedu je u srijedu, 16. listopada, u 20:30h. Fotografije: promo