Na koje su to društveno događanje Carey Mulligan, Kate Hudson, Michelle Williams, Gwyneth Paltrow i Sarah Michelle Parker došle odjevene poput glamuroznih diva i pritom se okitile dijamantima koji stoje milijune? Tiffany&Co., poznata draguljarska kuća, proslavila je glamuroznom večerom 'Blue Book Ball' na kojoj se tradicionalno pojavljuje slavna imena koja tijekom godine ponosno nose na razna događanja upravo njihov nakit.

Carey Mulligan, Kate Hudson i Michelle Williams
Gwyneth Paltrow Najljepša dama večeri zasigurno je bila Kate Hudson koja je blistala u baby blue kreaciji zanimljiva kroja dok je njena kolegica Gwyneth Paltrow ponovno oduševila minimalističkom kreacijom fantastične nijanse plavosive kojom je skrenula svu pažnju na sebe.
Sarah Michelle Parker Svi su primijetili fashionistu i ljubiteljicu dijamanata Sarah Michelle Parker koja je pristigla u prepoznatljivu stilu u haljini od sjajnog materijala, ali s velikim, plavim dijamantom oko vrata koji zasigurno vrijedi milijune! Nije li to baš glamurozno? Napisao: Marko Banjavčić Fotografije: Getty Images/Guliver