Toaleta boje vina, uz mnoštvo prozirnih detalja te brojnih ukrasa na ramenima, pokazala se dobitnom kombinacijom za senzualnu ljepoticu Ditu Van Teesekoja se zna dotjerati za potrebe svečanih događanja. Jedno od takvih odvijala se u Beverly Hillsu gdje je Dita bila daleko najveća zvijezda i nije razočarala. Kao ljubiteljica retro mode i burleske, Dita voli klasične toalete s pomakom, a jednu od takvh odjenula je upravo za ovaj red carpet.

Spajanje elegancije i seksepila u istoj kombinaciji prilično je odvažno, a Diti to uspijeva bez imalo problema. Ipak se radi o ikoni stila.
Na istom se događanju pojavila i trudna pjevačica te dizajnerica Gwen Stefani koja je uživala u društvu supruga Gavina Rossdalea, a svi su gledali u njeno senzacionalno izdanje. Naime, odjenula je haljinu na rese s potpisom Salvatore Ferragamo koju nitko nije očekivao s obzirom na to kako je Gwen u četvrtom mjesecu trudnoće. No ona je uvijek pisala svoja stilska pravila pa je tako bilo i ovaj put. Fotografije: Splash/Guliver