Održan je casting za izbor modela koji će nositi revije poznatih dizajnera na najvećem modnom događaju u regiji 18. po redu BIPA FASHION.HR-u. Više od 200 modela iz eminentnih modnih agencija prošetalo je ispred dizajneria, koji su u jakoj konkurenciji odabrali svoje favorite koji će nositi njihove kreacije na modnoj pisti BIPA FASHION.HR-a.
Dizajneri odabrali modele koji će na BIPA FASHION.HR-u nositi njihove kreacije
Story 
Casting za BIPA FASHION.HR Ovo je prvo druženje modela i dizajnera koji će uskoro predstaviti nove kolekcije. A svoju viziju nadolazeće sezone sredinom ožujka predstavit će Aleksandra Dojčinović, Ivica Klarić, eNVy room, Ivica Skoko, ELFS-i, Ana Maria Ricov, Martina Felja, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina design, Krie design, Coded Edge, Morana Krklec, Obekei, HEDRA by Ana Jagić, Ana Bogdan, Vesna Sposa, a prvi put na FASHION.HR-u vidjet ćemo mladi modni brand Kralj&Krajina.
Story 1633
BIPA FASHION.HR održat će se od 17. do 21. ožujka 2015. u najvećem paviljonu Zagrebačkog velesajma – Paviljonu 5, na površini većoj od 4000 metara kvadratnih. Foto: Story Press