Story radio
Početna Moda i ljepota Fashion vijesti 2 prikaza 11. rujna 2013.

Elegantna Jelena Ristić blista u društvu svog Novaka

Novak ??oković i Jelena Ristić
Novak ??oković i Jelena Ristić

Nakon uspjeha u Londonu, gdje nije osvojio Wimbledon, ali je zato privukao brojna slavna lica na svoju humanitarnu večer, Novak je odlučio kako će isto ponoviti i u Velikoj Jabuci.

Goldie Hawn  | Author: Uvijek nasmiješena Goldie Hawn rado se odazvala
Uvijek nasmiješena Goldie Hawn rado se odazvala U galerijskom prostoru Capitale, u srcu Manhatana, Novak je okupio prilično interesantno društvo među kojima su se našli i slavni plivač Ryan Lochte, manekenke Karolina Kurkova, Naomi Campbell, Candice Swanepoel, Jessica Hart i Anne V., ali i uvijek vrckava Goldie Hawn koja je bila njegova gošća i u Londonu kada je okupljene zabavljala partijom tenisa s kćeri Kate Hudson.
Anna Wintour i Jelena Ristić | Author: Anna Wintour i Jelena Ristić sjedile su za istim stolom
Anna Wintour i Jelena Ristić sjedile su za istim stolom Na gala večeri pojavila se i modna urednica Anna Wintour koja je rado ćaskala s ostalim uzvanicima, naročito s Novakovom Jelenom Ristić, kao i glumica Sofia Vergara koja je navratila s dečkom Nickom Loebom.
Novak ??oković i Jelena Ristić | Author:
Najelegantnija dama večeri bila je upravo domaćica Jelena koja pomnim odabirom toaleta za ovakva važna događanja uspije stilski nadjačati i mnogo iskusnije dame kad se radi o glamuru. U toaleti s tankim naramenicama i zanimljivim printom, izgledala je besprijekorno. U našoj galeriji pogledajte ostale uzvanike: --> Na ovoj Novakovoj humanitarnoj večeri prikupljeno je čak 2,5 milijuna dolara za pomoć programima ranog razvoja i obrazovanja djece u Srbiji. Fotografije: Splash/Guliver

Komentari