Po pitanju glamuroznih toaleta koje ostavljaju snažan dojam na crvenim tepisima raznih premijera, dodjela nagrada i svečanih domjenaka, Jennifer Lopez ultimativna je pobjednica. Ova glazbena diva definitivno zna što pristaje njenim oblinama, kao i boji kože koja doziva jarke boje te zemljane nijanse. Vjerojatno najveća zaljubljenica u dizajn Eliea Saaba i Georgesa Chakre, J.Lo tradicionalno bira one komade u kojima se osjeća poput zavodljive vamp-ikone za kojom pate duplo mlađi muškarci.

(Jennifer Lopez u kombinezonu Max Mare)
(Boja koja joj godi - Jennifer Lopez obožava boju pudera) Njen Casper zasigurno ne skida pogled s nje, a mi smo odlučili skenirati neke od recentnijih kombinacije koje je odijevala posljednja dva mjeseca. Luksuzna i tako prirodna boja pudera definitivno je hit-boja njenog ormara, naročito kada je nosi na ulicama New Yorka u obliku pripijenog kombineza s potpisom MaxMara. Raskošnu haljinu iste boje odjenula je i za premijeru filma"What to expect when you're expecting" i nije pogriješila.
(Spremna za party u haljini Georgesa Chakre)
(Jarke boje njen su adut) Za zabavu u njeno ime, koje se održala u kultnom Caeser's Palace-u u Las Vegasu, morala je otići do kraja - party haljina Georgesa Chakre uklopila se u njen stil, kao i haljina Michaela Korsa u vrućoj nijansi ružičaste u kojoj je odradila posao u žiriju American Idola. Fotografije: x17/JLP