Pretvaranje hobija u profesionalnu karijeru po mnogima predstavlja ostvarenje snova, ali i najveću tajnu uspjeha. Upravo to pošlo je za rukom i splitskoj dizajnerici Zorani Rogošić, začetnici brenda Lav Lux LC, koja je prvom modnom kampanjom predstavila svoju dugogodišnju ljubav i strast prema šivanju, kreiranju i dizajnu.

LAV LUX LC by Zorana Rogošić Kolekcija haljina inspiriranih ženskom siluetom i ljepotom jednostavnosti, naglašava nit vodilju u Zoraninom stvaranju: Istinski lijepa žena je ona koja svojom osobnošću nosi jednostavnost, ona koja je uvijek sigurna u sebe i svoj izbor. Zbog takve posebnosti filozofije prilikom stvaranja, Lav Lux LC brend predstavlja pravo osvježenje na domaćoj modnoj sceni, obogativši ju kolekcijama koje nastaju kao rezultat inspirativnih ideja, a ne kao rezultat praćenja trendova u izradi.
Lav Lux LC by Zorana Rogošić Ne praveći kompromis između dizajna i kvalitete, Lav Lux LC od početka si je postavio visoke standarde, koji će im zaštitni znak biti i u budućnosti. Glamur, elegancija i damski stil, popraćeni profinjenim materijalima poput svile i čipke, bili su inspiracija prve kolekcije iza koje stoje ženstvene kreacije, istovremeno otmjene i upečatljive, kao stvorene za nepopravljive romantičarke.
LAV LUX LC by Zorana Rogošić Foto: Storypress