Gotovo nikad ne izlaze iz mode no ove sezone šeširi su itekako poželjni kao modni dodatak. Oni ne samo da imaju estetsku vrijednost, oni su i vrlo praktični - štite od jakog sunca, prekrivaju lošu frizuru, daju poseban štih nekoj odjevnoj kombinaciji ili omogućuju da se osoba istakne. Dokaz tome je, primjerice, Pharrell Williams koji je šešir kombinirao sa svečanim odijelom na ovogodišnoj dodjeli Oscara i itekako se istaknuo. Ove sezone nose se fedore, slamnati šeširi, oni širokih mekanih ili pak uskih oboda, panama i kaubojski šeširi... Brojne zvijezde, naravno, prate trendove pa ih se često može fotografirati s omiljenim modelom šešira na glavi. Tako je glumica Diane Kruger snimljena na festivalu Coachella sa slamnatim šeširom na glavi kojim je podigla svoju modnu kombinaciju. I njezin dečko, glumac Joshua Jackson također se odlučio za šešir a njegov model podsjeća upravo na onaj kojeg je Pharrell nosio na Oscarima.

Glumačko-ljubavni par Diane Kruger i Joshua Jackson na ovogodišnjoj Coachelli Pjevačica Taylor Swift odlučila se pak za crveni šešir kojim je 'začinila' svoju odjevnu kombinaciju za shopping u New Yorku - kratke hlačice i jednostavnu plavu košulju.
Taylor Swift nosi crveni šešir U New Yorku su snimljeni i zaručnici Johnny Depp i Amber Heard, oboje sa šeširom na glavi. Johnny Depp je poznat kao veliki ljubitelj šešira i gotovo stalno ih nosi a ne smeta ga ni kad šešir ima - rupu. Očito se uklapa u njegov boho imidž. Amber Heard prati njegov modni trend pa i ona sve češće nosi šešire a za šetnju po New Yorku se odlučila za crni s mekim, širokim obodom.
Johnny Depp i Amber Heard vole šešire širokog oboda Jennifer Lawrence se pak za šetnju po Londonu s dečkom Nicholasom Houltom odlučila za šešir užeg oboda boje višnje kojim je podigla jednostavnu odjevnu kombinaciju - obične traperice i običnu, poludugu kožnu jaknu. S obzirom da ponovno pušta kosu, šešir joj je idealan i za prekrivanje ne baš lijepe frizure za koju je već dobila razne komentare.
Jennifer Lawrence i Nicholas Hoult Sliačn model samo u drugoj, camel boji nedavno je nosila i Selena Gomez. Mlada pjevačica i glumica snimljena je sa šeširom na glazbenom festivalu Coachella a šešir joj je bio i modni dodatak ali i način da se pokuša sakriti od okupljenih paprazza.
Selena Gomez Od paparazza se nije krila pjevačica Beyoncé koja je fotografiju sebe sa šeširom objavila na društevnim mrežama. Lijepa pjevačica odlučila se za slamnati šešir koji odlično ide uz njezinu kovrčavu kosu
Beyoncé voli slamnate šešire I Jennifer Lopez se pohvalila fotografijom sebe sa šeširom putem društvenih mreža. I ona se odlučila za slamnati šešir ali njezin ima široki, mekani obod koji odlično pristaje njezinom obliku lica i haljini retro kroja i printa.
Jennifer Lopez Za potpuno drukčiji look odlučila se manekenka Alessandra Ambrosio koja je za dan sa zaručnikom Jamieom Mazurom i djecom, kćerkom Anjom i sinom Noahom, odabrala street chic izgled - široke, rasparane hlače, končanu  bijelu majicu, sandale i šešir uskog oboda s bijelom trakom.
Street chic izdanje Alessandre Ambrosio Foto: Profimedia