Uz malu crnu haljinu, svaka žena bi u ormaru trebala imati i crvenu toaletu. Znaju to i poznate trendseterice te su upravo ovih dana iz ormara izvukle svoje jarko crvene adute. Riječ je o nešto širim širokim crvenim haljinama koje su Severina i Maja Šuput odabrale za noćni izlazak, a Doris Pinčić Rogoznica za dnevnu šetnju središtem Zagreba. Severina je koncert u Podgorici najavila u vrećastoj kratkoj crvenoj haljini  u kojoj je izgledala kao poklončić. Odlično ju je skombinirala s vrtoglavim potpeticama i trendi torbicom.

Podgorica ✌ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Maja Šuput za nastup je odabrala maksi dugu haljinu koja je odlično pristajala njenoj platinastoj kosi i preplanulom tenu. Obna je za ovu kombinaciju odabrala zlatne modne detalje- raskošnu narukvicu te zlatnu torbicu i štikle.
Double pleasure, double fun A photo posted by majasuput (@majasuput) on
Doris Pinčić Rogoznica svoju je nosila na zagrebačkoj špici.
'IT' KOMADI POZNATIH Tko još kaže da žena nije najseksi u crvenom?
Story 
Navikli na njihova oskudna izdanja, gotovo da je bilo čudno vidjeti ove dvije ljepotice u ovakvom izdanju. Na jedan dan odbacile su pripijene opravicem, koje više otkrivaju nego skrivaju, te samouvjereno pozirakle u komotnim maksi haljinama. Mora s epriznati da im odlično pristaju te da ovakvo izdanje bilo istinsko osvježenje- ležerno, a elegantno. Autor: A.S. Foto: Robert Gašpert, Instagram