Jedna od najljepših hrvatskih glumica, Jelena Perčin, napravila je novi iskorak u svijet mode snimivši kampanju za kolekciju nakita #nevertakeoffs brenda Perleraj Katarina R. Riječ je o kolekciji malih, laganih narukvica i lančića diplomirane pravnice i dizajnerice Katarine Radnić nastalih u protekle četiri godine, koje cure nikad ne skidaju, pritom kombinirajući veći broj modela i boja. Prije godinu i pol dana za simbol brenda Perleraj odabran je oblak kao pozitivan, prepoznatljiv i razigran simbol koji uveseljava ljude, posebno ako ih se nosi više na ruci.

- Jelenu izuzetno cijenim i kao osobu i kao glumicu. Zbog njene dragosti i jakog ženskog karaktera te svevremenske i zadivljujuće ljepote, odmah mi se nametnula kao idealna osoba za zaštitno lice prve kampanje Perleraja. Za dogovor je bila potrebna samo jedna kava jer je odmah pristala na moj prijedlog za suradnju. Fotografiranje smo povjerili Nikoli Zelmanoviću s kojim smo se jako brzo usuglasili oko ideje i koncepta cijele kampanje te smo iznimno zadovoljni rezultatima -  kazala je dizajnerica Katarina Radnić.
Kolekcija #nevertakeoffs objedinjuje dvije vrste nakita. Privi dio kolekcije odnosi se na Love plates narukvice napravljene od špage s metalnom pločicom na kojoj su ispisane različite vrste ljubavi, poput "My Love", "True Love", "One Love", "Give Love", "Make Love", "Summer Love" i "Secret Love". S druge strane, u kolekciji se nalaze i narukvice te lančići od poludragog kamenja poput oniksa, koralja, ahata, žada, ametista, tirkiza, gorskog kristala i labradorita, koji su i dalje najpopularniji među kupcima.
  Fotografije: Story press