Okružena momkom Casperom, blizancima Maxom i Emmom, kao i jednom od ponajboljih prijateljica i ikonom glumačke scene, Jane Fondom te kolegom Pitbullom s kojim je ostvarila povratak na scenu, Jennifer Lopezpostala je 2500 zvijezda koja je dobila čast biti na 'Stazi slavnih' u Hollywoodu.

Jennifer Lopez u društvu glumca Keenana Ivory Winansa, redatelja Gregory Nave, djece Maxa i Emme, menadžera Benny Medine, glumice Jane Fonde i glazbenika Pitbulla "Volim vas! Hvala vam što ste dijelom mog puta. Ova čast me insprira da radim još više te da sanjam veće snove", u suzama je izjavila slavna 43-godišnja pjevačica dok je održavala govor pred stotinama obožavatelja koji su došli proslaviti ovo priznanje.
Odjevena po svim pravilima elegantne mode, ovaj put s potpisom modne kuće Christian Dior, J.Lo je naprosto zablistala kao jedna od najvećih i najutjecajnijih zvijezda današnjice te još jednom svima dokazala koliko je važna njena uloga u pop glazbi današnjice. Napisao: Marko Banjavčić Fotografije: Getty Images/Guliver