Tri dame koje su domaćoj javnosti poznate po svojim profesionalnim uspjesima, ali koje pozornost privlače i svojim modnim izričajem, ljubiteljice su domaćeg dizajna koji redovito promoviraju te  predstavljaju idealan izbor za ulogu ambasadorica najvećeg regionalnog sajma mode. Tim povodom snimljena je i kreativna kampanja kroz koju se provlače romantični motivi Zagreba, a Judita, Mara i Marijana kroz vlastite priče šalju poruku kako moda nije rezervirana samo za modne časopise i piste, već  je dio svakodnevnog života.

Mara Bratoš Kampanju je osmislio kreativni tim fashion.hr-a, a realizaciju su preuzeli poznati redatelj Vanja Vascarac i mladi fotograf Zvonimir Ferina koristeći mogućnosti novog Samsung NX 300 fotoaparata. Styling kose potpisuje frizerski salon Kuća Četki za Kevin Murphy, make up je djelo poznate vizažistice Ivane Bilandžije Billy za Illamasqua-u, dok je styling osmislila Ana Bacinger.
Marijana Batinić "Sajam mode koji smo pokrenuli prije dvije godine savršeno korespondira sa potrebama ljudi da modu dožive tamo gdje je ona najprisutnija, na ulici. Predstavljajući preko 150 kreativaca iz regije na jednom mjestu, šaljemo poruku kako scena živi, razvija se i raste, a Zagreb ovim projektom dodatno pozicioniramo kao  regionalni centar mode." izjavio je Vinko Filipić, osnivač FASHION.HR-a pod čijom se organizacijom odvija i ovaj modni projekt. Regionalni sajam mode Perwoll Zona 45 održati će se na čak dvije zagrebačke lokacije – na Trgu kralja Tomislava, u sklopu jednog od najljepših zagrebačkih parkova te na popularnom Cvjetnom trgu, a osim u modnim novitetima više od 150 izlagača iz Hrvatske i regije, posjetitelji sajma od 16. do 19. svibnja uživati će i u atraktivnom popratnom programu, kreativnim radionicama, revijama na otvorenom te lounge zoni sa bogatim zabavnim programom. Fotografije: Zvonimir Ferina