Story radio
Početna Moda i ljepota Fashion vijesti 7 prikaza 03. prosinca 2013.

Kate Moss veselo proslavila naslovnicu časopisa Playboy

Kate Moss i Tom Jones

Kako bi se pokazala u dosad neviđenom izdanju, 39-godišnja Britanka Kate Moss pristala je snimiti raskošan editorijal i naslovnicu za časopis Playboy. Skupocjene krpice tako je, barem nakratko, zamijenila sa zečjim repićem i zablistala na naslovnici magazina za muškarce koju su snimili njeni dugogodišnji prijatelji Mert Alas i Marcus Pigott.

Kate Moss na naslovnici Playboya  | Author:
Cijenjeni fotografi prezentirali su Moss u novom izdanju, a kako bi proslavila još jedan karijerni uspjeh, ikona stila okupila je slavne prijatelje u klubu Playboy u Londonu. Na partyju kojeg je organizirao Marc Jacobs pristigla je ruku pod ruku s glazbenom legendom, sir Tomom Jonesom, a s njime je napustila klub u veselom izdanju.
Kate Moss i Tom Jones | Author:
Tom Jones također se pridružio manekenki na zabavi... Na zabavu su stigli i vokalist One Directiona Harry Styles, pjevačica Rita Ora, manekenka Rosie Huntington Whiteley i mnogi drugi. Inače, neprosredno prije njene zabave održavala se dodjela britanskih modnih nagrada British Fashion Awards 2013 tako da su mnogi, nakon završetka ceremonije, brzinski pohitali u klub Playboy ne bi li nazdravili sa slavljenicom koja je na samoj dodjeli dobila priznanje za uspjehe u 25-godišnjoj karijeri. --> Napisao: Marko Banjavčić Fotografije: Splash/Guliver

Komentari