Ovaj će put već dobro poznate romantične haljine predstaviti u isključivo ledeno bijeloj boji te time koketira sa idejom moguće vjenčanice, ali istovremeno i luksuzne večernje haljine. Kolekcija je nastala za djevojke koje žele izgledati poput holivudskihdiva, bajkovito, ali istovremeno i seksi. Snažna osobnost je odlika današnjih žena, stoga je dizajnerica ponudila unikatan tip haljine koji plijeni pozornost. Na ovaj način žena je samozatajno umotana u čipku i svilu, ali i potpuno sigurna u svoju ženstvenost ističući je pripijenim, transparentnim momentima i ukrasnim detaljima.

Bijela boja je odavno prestala biti rezervirana samo za vjenčanice, jednako kao sto je i vjenčanica prestala biti nužno bijela. To je ideja vodilja ove kolekcije. Snimanje kampanje upravo je potvrdilo tu misao žena –diva, pa je to ujedno i naziv ove kolekcije - ŽENA - DIVA.
Gotovo cijela kolekcija je ručno izrađena korištenjem svile i čipke koja koja je slagana poput tatua na transparentnoj podlozi te na taj način stvara potpuno unikatan dizajn. Fotografije: Jurica Sertić Šminka: Saša Joković Kosa: Ivica Palinić Model: Ana Maria Cajner (Talia Model)