Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, imena koja stoje iza ovog renomiranog domaćeg brenda, pažljivo su i strpljivo, s mnogo truda i odricanja, gradili svoje modno carstvo. „Naših deset godina obilježilo je puno rada, ulaganja i odricanja, a rezultirale su sjajnim suradnjama i vjernim klijentima„poručuje dvojac ELFS. Deset godina rada proslavit će samostalnom revijom po prvi puta pod okriljem Perwoll FASHION.HR-a, kada će predstaviti svoju dugoočekivanu jesensko-zimsku kolekciju na pisti Zagrebačkog velesajma. „Perwoll FASHION.HR pruža nam vrhunske produkcijske standarde i odličnu platformu za predstavljanje kolekcije“otkrili su zadovoljno dečki iz ELFS-a.

  S obzirom na glavna obilježja nove ELFS kolekcije vjerujemo da će brzo pronaći put do ljubiteljica mode. „U skladu s vremenom kada se moda, zahvaljujući društvenim mrežama, instagramu i modnim blogerima, nevjerojatnom brzinom širi s pista svjetskih prijestolnica mode do najšireg kruga njenih konzumenata, odlučili smo napraviti jednu izrazito trendovsku kolekciju koja je kao stvorena za selfije i lajkanje“ poručuje Aleksandar Šekuljica.
Uspješnu suradnju s hrvatskim izdanjem Cosmopolitana, započetu zajedničkom proslavom 16.-og rođendana Cosma u proljeću ove godine, ELFS-i nastavljaju i u novoj sezoni obilježavajući prvo desetljeće postojanja. „Veselimo se velikom rođendanskom partyju ELFS-a. Naša zamišljena Cosmo cura je razigrana, vedra i smjela, baš kao i nova ELFS kolekcija“poručuje Vanja Ljubić, zamjenica glavne urednice i urednica mode u magazinu Cosmopolitan. A nakon što ELFS-i puhnu u svih deset svjećica na rođendanskoj torti zabava će uz pjesmu, ples i King karaoke potrajati do dugo u noć...   Fotografije: Matea Smolčić