Golemi fascinator u kosi s potpisom legendarnog dizajnera modnih dodataka Philipa Treacyja, kao i dramatična haljina zanimljiva uzorka, ponovno su stavili fokus na njujoršku fashionistu No.1, Sarah Jessicu Parker,  koja je na MET Galu došla u potpunosti pripremljena.

Sarah Jessica Parker
Anne Hathaway Njen trenutak uspjela je ukrati seksepilna transformacija Anne Hathaway, koje je novom frizurom i seksi oblinama, pokazala kako nije samo slatkica već da zna koristiti svoje čari.
Cameron Diaz
Uma Thurman Dok se Cameron Diaz umotala u slojeve plavih materijala, Uma Thurman naprosto je vrištala u uskršnje zelenoj haljini Zaca Posena. Upravo ova nijansa veliki je hit sezone, kao i dramatični uzorci koji su preplavili red carpet. Neke su se ljubiteljice mode odlučile za vintage komade tako da je Ashley Olsen blistala u Chanelu, a njena prijateljica i glumica Kate Bosworth ipak se odlučila za aktualan dizajn s potpisom Balmaina.
Ashley Olsen
Kate Bosworth
Sienna Miller Britanska 'it' djevojka Sienna Miller nije mogla odoljeti brojnim zakovicama i šiljcima na kultnoj Burberry jakni tako da se odlučila za pravo pankersko izdanje, kako je to priličilo temi slavne Gale dok su Solange Knowles i Carey Mulligan igrale na kartu seksepila, damske elegancije i sofisticiranosti.
Solange Knowles
Carey Mulligan
Miranda Kerr Australska ljepotica Miranda Kerr pokazala je nešto više kože, ali to u njenom slučaju nikad ne može biti loše! Napisao: Marko Banjavčić Fotografije: Getty Images/Guliver