Jubilarna 15. sezona Perwoll Fashion.hr-a održat će se od 16. do 19. listopada u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, a u četiri revijalna dana, svoje kolekcije prikazati će vodeći hrvatski modni dizajneri - Branka Donassy, Ivica Klarić, Robert Sever, LINK by Ogi Antunac & Zoran Mrvoš, Ivica Skoko, Martina Felja, Ana Maria Ricov, Zoran Aragović, Ivana Popović, ali i predstavnici novog dizajnerskog vala - Aleksandar Žarevac, Pavla Aleksić, Morana Krklec, Petra Vuletić i Saša Hortig.

Perwoll Fashion.hr i ove će sezone otvoriti miljenica domaće publike, Aleksandra Dojčinović koja će prikazati autorsku kolekciju inspiriranu Opel Adamom. Dizajnerski dvojac eNVy room nastavlja izuzetno uspješnu suradnju s beauty brandom Dove, a dizajnerica Marina Obradović koja stoji iza brenda Marina Design udružiti će snage sa Samsungom te se ovoga puta predstaviti u ekskluzivnom samostalnom terminu.
Domaćoj modnoj publici predstaviti će se i poznata dizajnerska imena iz regije koja će nastupiti u sklopu regionalnog projekta ZONA 45, a svoju premijeru na ovogodišnjem slavljeničkom izdanju Perwoll Fashion.hr-u imati će i pobjednici ovogodišnjeg natječaja LIFT by Perwoll, Marija Kulušić i Silvio Ivkić. Fotografije: Story press