Sienna Miller, Kendall Jenner, Karlie Kloss, Alexa Chung i po novom Kate Middleton samo su neke od poznatih trendseterica koje su zaljubljene u talijanski brend Superga, a ove sezone tenisice s ovim potpisom dominiraju i velikim glazbenim festivalima među kojima prednjači Coachella. Zašto baš Superga? Udobne su, trendi, dolaze u svim bojama i s primamljivim uzorcima i mogu se kombinirati uz sve i svašta, a k tome - i traju! Ne, ni to nije sve - nove Supergice dolaze u nekoliko varijanti: kao tenisice na platformu, chic Superga espadrile, mogu biti potpuno gumene, ili pak otmjene satenske u puderasto ružičastoj boji. Tu su i metalik modeli u bojama sjajnih metala (srebrnoj, zlatnoj, boji ružičastog zlata i bakrenoj). Klasični modeli pak ove sezone dolaze u pretežito pastelnim bojama. Adut u rukavu bez obzira na nove i uvijek iznova sve primaljivije kolekcije su oni bezvremenski modeli koji su ujedno i neslomljivi 'bestselleri', a to su one klasične bijele, tamnoplave i crvene Superga tenisice. Zavirite u našu fotogaleriju i pregledajte najnovije modele, koje možete šopingirati u svim hrvatskim ShoeBox i Office Shoes trgovinama, zagrebačkom Superga storeu (Gundulićeva 9) i online!  

Story 2106
A ovo su tenisice koje možete osvojiti ako nam opišete zašto su Superga white stvorene baš za vas, jer osvaja najkreativniji odgovor:
Osvojite Superga tenisice - iz njih nećete izlaziti cijelo ljeto!
Story 
Superga Facebook Superga Instagram Pravila nagradnog natječaja pročitajte OVDJE! Dobitnica Superga tenisica jest Ena Mutapčić iz Zagreba!