Početna Moda i ljepota 7 prikaza 20. ožujka 2017.

Poznata trudnica ni u devetom mjesecu trudnoće ne odriče se izlaska

Vanda Winter
Vanda Winter

Crvenokosu Zagrepčanku samo nekoliko tjedana dijeli do dolaska na svijet njezinog prvog djeteta koje čeka sa suprugom, nogometašem Ivanom Parlovom. Buduća majka trudnoću podnosi odlično, a vidjelo se to i sinoć kada je uživala na glazbenoj večeri u Hrvatskom narodnom kazalištu gdje je Ana Rucner slavila svojih 15 godina uspješne karijere.

Vanda Winter | Author: 19.03.2017., Zagreb - Ana Rucner obiljezila 15 godina svog rada i ljubavi prema glazbi humanitarnim koncertom "15 godina ljubavi za radost djece u Baranji" koji je organiziran u suradnji Rotary klubom Zagreb Maksimir. Vanda Winter. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
U ljubičastoj haljini protkanoj čipkom u prvom je planu bio Vandin trudnički trbuh koji će je krasiti još vrlo kratko. Naime, beba dolazi za samo nekoliko tjedana, a ponosni budući roditelji već su sve pripremili. Upravo je za Story tijekom novogodišnjih blagdana Vanda otkrila brojne intimne detalje. '2016.godinu pamtit ću po putovanju i boravku na Islandu te apsolutno omom najvažnijem – najdragocjenijem suveniru koji smo suprug i ja od tamo mogli ponijeti – bebi koju očekujemo na proljeće', rekla je.
Vanda Winter | Author: Vanda Winter
Vanda Winter   Foto: Promo, Pixsell

Komentari