Dok je poznata glazbena diva Nina Badrić zabavljala uzvanike u salonu Sonus Art gdje je Samsung predstavio dosad najveći LED TV, poznata su lica pohrlila vidjeti najnovije čudo tehnologije iz prve ruke. No ono što je bilo privuklo pažnju medija svakako su i ljetni stylinzi domaćih zvijezda koji su bili na visini zadatka! Lijepe voditeljice Ana Stunić i Antonija Stupar Jurkin bile su elegantne kao uvijek, dok su neke druge poznate dame ipak izabrale hrabrije stylinge.

Mirela Forić Srna
Iva Balaban Kolumnistica StoryBooka Mirela Forić Srna na ovo je događanje pristigla u društvu prijateljice Ive Balaban te su obje trendseterice i ljubiteljice mode ostavile dobar dojam u odjevnim komadima kojima je teško pronaći zamjerku, baš kao što je i slučaj s voditeljicom Marijanom Batinić.
Marijana Batinić Lagani kombinezon njena je odjevna deviza za ljeto kojeg je kombinirala s torbicom i cipelama na uzorak i mnoštvom nakita. Veliko iznenađenje priredila je glavna zabavljačica večeri, pjevačica Nina Badrić koja je otkrila noge u neobičnoj, crnoj suknji i majici na popularne prugice. Izgled je zaokružila decentnim nakitom.
Nina Badrić Pogledajte tko je još došao na Samsungovo predstavljanje novog modela LED televizora iz Samsunga...

Story 1302
Fotografije: Story press