Početna Moda i ljepota 21 prikaza 16. veljače 2017.

Prelijepa kći Saše Kopljara nakon Diora niže i domaće poslove

Renata. Arijana i Saša Kopljar
Renata. Arijana i Saša Kopljar

Najprije je u svibnju prošle godine odjeknula vijest da je Ariana Kopljar nosila reviju glasovite modne kuće Dior koja je održana je u Blenheimovoj palači u Londonu. 'Sretni smo i ponosni', za Story.hr je tada rekao Arianin otac Saša Kopljar koji je reviju sa suprugom Renatom pratio putem Diorove web stranice. Njezine su fotografije obilazile svijet, a ovako je izgledala na modnoj pisti:

Ariana je članica agencije Colors Model Menagement iz Zadra s predstavničkim agencijama u Londonu i Milanu, koja često objavljuje njezine fotografije. Kako se čini, ljepotica istinski uživa u svom poslu, zajedno sa svojim kolegicama modelima.
Već se prije londonske revije Ariana počela penjati ljestvicom modnog uspjeha, osobito kada je osvanula u modnom editorijalu magazina The Greatest. I modna Biblija, Vogue, pisao je o njoj i uvrstio je među najljepša nova lica na modnim pistama.

Looking fierce baby💥 Shot by @federicosorrentino_o #colorsmodelmanagement #monster #monsteryouth #newface #milano#italy #colorscrowd #ilovemyjob

A post shared by Colors Model Management (@colorsmodelmanagement) on

Modni uspjeh Ariana Kopljar gradi kako u inozemstvu, tako i u Lijepoj našoj. Tako je ovih dana snimila zabavnu modnu kampanju za novu kolekciju domaće modne dizajnerice Diane Viljevac. Bravo, Ariana!
Diana Viljevac 4 | Author:
Diana Viljevac 8 | Author:
Diana Viljevac 7 | Author:
Foto: Društvene mreže G. A.

Komentari