Zvijezda novog izdanja časopisa StoryBook, koji je od danas na kioscima diljem Hrvatske, svakako je Nataša Janjić Lokas koja je zablistala na naslovnici koju potpisuje cijenjeni modni fotograf Mladen Šarić. Upravo je ova glumica zablistala i na današnjoj promociji četrnaestog izdanja časopisa StoryBook koja se održala u ugodnom ambijentu hotela Doubletree by Hilton. Uoči predstavljanja novog StoryBooka, brand Lancôme predstavio je čaroban svijet svojih moćnih seruma s posebnim naglaskom na Absolue liniju za njegu zrele kože. Novi serum Absolue Sublime Regenerating Oleo-Serum, dragulj je same kolekcije koji koristi iznimnu moć esencijalnih ulja za regeneraciju kože. Snažni aktivni sastojci vraćaju punoću i elastičnost kože.

Nataša Janjić Lokas Uz redakciju magazina, koju predvodi glavna urednica TonkicaZlački, izvršna urednica VedranaČarapović, urednik mode RomanoDecker te art direktor Mario Celinščak, na promociji su se pojavili i kolumnisti Ivan Vukušić, Stjepan Hundić te Ante Carić, ali i prijateljica brenda Barbara Kolar koja se daleko najviše zabavila, ali i zablistala poput istinske ljubiteljice mode.
Tonkica Zlački, Romano Decker i Vedrana Čarapović
Ivan Vukušić i Barbara Kolar
Azamat Nabiullin Prvak Baleta HNK Zagreb, AzamatNabiullin, također je uživao u ugodnom društvu, a ovom događanju nisu mogli odoljeti ni Nikša Bratoš i Ivica Propadalo koji su širili pozitivnu energiju. Redatelj MiranKurspahić, koji je u novom broju zvijezda rubrike 'Furam svoj film', uživao je u društvu glumice Ane Majhenić.
Miran Kurspahić i Ana Majhenić Na samoj su promociji predstavljeni i revolucionarni serumi s potpisom kozmetičkog carstva Lancome, Genifique i Visionnaire, te novi Absolue koji je upravo pristigao na tržište. Pogledajte tko je sve došao na promociju četrnaestog izdanja časopisa StoryBook: &!-- --> Fotografije: Dražen Kokorić