Europski modni brand MOHITO stigao je u Hrvatsku. Današnje veliko otvaranje prve MOHITO trgovine u Arena Centru u Zagrebu održano je uz darove za prve kupce, ispijanje pjenušca i odličnu glazbu DJ Miss Kali. Poznate glumice i ljubiteljice elegancije Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri i Iva Mihalić na otvorenje su stigle u svojim kombinacijama MOHITO odjeće i modnih dodataka iz najnovijih kolekcija. Svečanim rezanjem vrpce, trgovinu je otvorila Ana Babić, direktorica tvrtke LPP Hrvatska.

Mnogobrojne posjetiteljice uživale su u razgledavanju MOHITO odjeće koja predstavlja ženstven i energičan izgled i urbanu eleganciju. U kolekciji jesen/zima 2014. brand MOHITO kombinira ženstvenost i eleganciju s trendovima koji se svake sezone predstavljaju na vodećim modnim pistama.
Iva Mihalić, Ana Begić Tahiri, Ecija Ojdanić Novu specijalnu liniju Gold Label, izdvojenu u posebnom dijelu trgovine, odlikuje vrlo sofisticiran dizajn za žene koje traže luksuz kao i vrhunska kvaliteta tkanina i izrade. Jedan od najvažnijih naglasaka u kolekciji Gold Label je na prirodnoj crnoj koži predstavljenu u obliku uskih cigarette hlača te pencil haljina, kao i majice širokih rukava. Ekskluzivna kolekcija koju MOHITO kreira jednom godišnje bit će dostupna u studenom.
Iris Androšević Pinjuh Radi se o posebnoj liniji dizajniranoj u suradnji sa slavnim osobama, a ovogodišnja MOHITO zvijezda je Anja Rubik, međunarodni top model. Ove će sezone brojne Hrvatice moći uživati u ženstvenim MOHITO kolekcijama i kreirati vlastite, originalne kombinacije koje odgovaraju njihovom stilu. Fotografije: Press