Splitska modna dizajnerica Monika Sablić radi punom parom. Nakon Anne Sedokove koja je prošle sezone zbog Monike i snimanja njezine kampanje doletjela iz Kijeva, ove sezone zaštitno lice nove kolekcije je Andreja Ćupor. No da i ova kampanja bude u svjetskom duhu pobrinuo se fotograf Jadran Lazić koji je Monikin dugogodišnji prijatelj i koji doletio posebno iz Los Angelesa kako bi snimio ove fotografije. - Na snimanju je bilo sjajno, veliki je gušt raditi s profesionalcima kao što su Monika i Andreja, svi su bili vrlo kooperativni, cijela je ekipa bila odlična, moram pohvaliti i Petru Nižetić koja mi je u cijeloj priči bila od velike pomoći. Naravno tu su i djevojke koje su bile zadužene za kosu, šmniku i styling te dečki koji su pomagali i koji su svi skupa postigli da atmosfera na snimanju bude odlična. Monika je bila savršena u svojoj viziji, njezina kolekcija je sjajna i zato je i rezultat odličan, a ja sam jako zadovoljan - rekao je cijenjeni fotograf.

Story 1554
- Sretna sam što sam imala prilike surađivati s vrsnim fotografom svjetskog renomea, našim Splićaninom Jadranom Lazićem. Jadran je moj obiteljski prijatelj, ali zadnjih 20-ak godina živi u Los Angelesu i samo povremeno navrati u Hrvatsku gdje mu je ovo prva modna kampanja koju je radio. Andreja Ćupor koja je zaštitno lice ovosezonske kolekcije mlada je i uspješna samosvjesna poslovna žena koju mogu vidjeti u svojoj odjeći, a s tim prekrasnim plavim očima i gustom sjajnom kosom Andreja se savršeno uklopila u cijelu ideju kampanje - kazala je dizajnerica.
Story 1554
Nova kolekcija Monike Sablić kojom najavljuje svoju reviju na nadolazećem Smart Fashion Weeku Zagreb koji će se održati od 28. - 30. studenog, inspirirana 70-im godinama, poznatim njujorškim klubom Studio 54 te pjesmom 'Hot stuff' Donne Summer. Izrađena je od američkog satena i pliša, nezaobilazne svile i čipke. Kao light motiv kroz cijelu kolekciju provlače se sjajne aplikacije. Kolekcija je vrlo nosiva, a namijenjena je samosvjesnim ženama istančanog stila koje se žele uvijek osjećati ugodno, privlačno i zanimljivo. Haljinice, bluzice, suknjice nosive su u raznim prilikama, u svako doba dana i noći. Styling za kampanju radila je Petra Nižetić, šminku Ana Grgić, frizuru Kristina Bebić, a mjesto snimanja bio je splitski hotel Bellueve. Fotografije: Jadran Lazić, Story Press