Iz sezone u sezonu kreativni tim Perwoll Fashion.hr-a intrigira domaću modnu javnost sveobuhvatnim modnim pričama koje kroz jedinstvena vizualna rješenja najavljuju novu modnu sezonu. Tema koja se provlači kroz jubilarno 15. izdanje neizostavno je party interpretiran kroz prizmu vječno inspirativnog pop-arta. Kreativna kampanja za nadolazeći jubilarni 15. Perwoll Fashion.hr rezultat je promišljanja vrhunskog modnog tima okupljenog pod umjetničkim vodstvom hrvatskih kreativnih vizionara – Romana Deckera i Dejana Kutića. ’’One su Klara, Ivana i Ana Maria, heroine retro-stripovskog glamoura, superjunakinje modnih snova, fashionistice-partijanerice koje već 15 sezona egzaltirano prate Perwoll Fashion.hr oduševljavajući se kolekcijama i uživajući u vrhunskom hrvatskom modnom dizajnu.’’ – pojasnili su Decker & Kutić.

Za styling je zaslužan talentirani Petar Trbović, kosu potpisuje Milena Maršić (Glamour) za Kevin Murphy dok je video kampanja djelo poznatog redatelja i dugogodišnjeg suradnika Fashion.hr-a, Vanje Vascarca. Uloge zaštitnih lica preuzeli su već spomenuti hrvatski modeli sa zavidnim inozemnim karijerama - Ana Maria Cajner, Ivana Severinac i Klara Malnar. Ana Maria Cajner članica je modne agencije Talia Models, a prva revija koju je nosila u životu bila je upravo ona na Perwoll Fashion.hr-a. Domaćoj i svjetskoj modnoj javnosti najpoznatija je po suradnji sa Karlom Lagerfeldom te snimanju modnog filma povodom 100. obljetnice Chanela u društvu Care Delevingne i Lindsey Wixson, a trenutno svoju modnu karijeru uspješno gradi u Milanu. 26-godišnja Ivana Severinac također je članica agencije Talia Models, trenutno se nalazi u New Yorku, a najveći inozemni uspjeh ostvarila je prošle godine odnijevši pobjedu u showu Wonderland's Next Top Model 5 koji vodi Heidi Klum, pritom osvojivši ekskluzivni ugovor sa modnom agencijom Woman. 20-godišnja Klara Malnar, osim matične agencije Midiken, članica je pariške agencije Up Models te londonske First Model Management, a već se može pohvaliti brojnim snimanjima za magazine Elle, Elle Girl, Fault, Fudge. London, Pariz, Milano i Tokyo destinacije su u kojima gradi svoju inozemnu karijeru u svijetu modelinga.
Jubilarna 15. sezona Perwoll Fashion.hr-a održat će se od 16. do 19. listopada u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, a u četiri revijalna dana, svoje kolekcije prikazati će ponajbolji hrvatski modni dizajneri - Branka Donassy, Ivica Klarić, I-gle, Robert Sever, LINK by Ogi Antunac & Zoran Mrvoš, Ivica Skoko, Martina Felja, Ana Maria Ricov, Zoran Aragović, Ivana Popović, ali i predstavnici novog dizajnerskog vala - Aleksandar Žarevac, Pavla Aleksić, Morana Krklec, Petra Vuletić i Saša Hortig.Perwoll Fashion.hr i ove će sezone otvoriti miljenica domaće publike, Aleksandra Dojčinović koja će prikazati autorsku kolekciju inspiriranu Opel Adamom. Dizajnerski dvojac eNVy room nastavlja izuzetno uspješnu suradnju s beauty brandom Dove, a dizajnerica Marina Obradović koja stoji iza brenda Marina Design udružiti će snage sa Samsungom te se ovoga puta predstaviti u ekskluzivnom samostalnom terminu. Domaćoj modnoj publici predstaviti će se i poznata dizajnerska imena iz regije koja će nastupiti u sklopu regionalnog projekta ZONA 45, a svoju premijeru na ovogodišnjem slavljeničkom izdanju Perwoll Fashion.hr-a imati će i pobjednici ovogodišnjeg natječaja LIFT by Perwoll, Marija Kulušić i Silvio Ivkić. Fotografije: Decker x Kutic