Kada je Janica Kostelić centrom Zagreba prošetala novu figuru, pokazala je još nešto što je uhvatilo našu pažnju. Slavna sportašica skrila se iza zrcalnih stakala koja su ovog ljeta zavladala stylinzima brojnih zvijezda i zvijezdica, a Janica svoje nosi na top jarke boje kako bi dodatno naglasila kontrast.

Janica Kostelić u šetnji centrom Zagreba Osim Janice, i tek vjenčana voditeljica Nikolina Pišek ponosno se prošetala špicom u društvu supruga Vidoja Ristovića skrivena iza omiljenih naočala dok je slavni pijanist Maksim Mrvicu već godinama odan ovakvom dizajnu iza kojeg se najbolje skriva pogled.
Nikolina Pišek i Vidoje s njenom kćerkicom Hanom
Maksim Mrvica uživa na Cvjetnom trgu Glumica Mila Elegović  također se priklonila ovom trendu tako da se za kavu s prijateljem u gradu dotjerala naočalama s ovakvim staklima kako bi dodatno razigrala bijelu haljinu.
Mila Elegović Balić s prijateljom Nakon ljetne sezone, trendovi iz svijeta naočala zasigurno neće biti toliko atraktivni tako da valja pričekati nove upute iz svjetskih modnih centara koji diktiraju trendove. Napisao: Marko Banjavčić Fotografije: Robert Gašpert