Iako su sve oči danas bile uprte u Donalda Trumpa i njegovu suprugu Melaniju Trump, mi smo malo pogledali što su odjenule i druge dame za ceremoniju predsjedničke prisege. Ivanka Trump i njezina polusestra Tiffany na očevu prisegu odlučile su se za bijelu odjevnu kombinaciju. Mnogi su komentirali da izgledaju poput blizanki i da možda i nije bio dobar odabir da se obje odjenu skoro identično. Neki su ih strani mediji prozvali i  'Trumpettes'.

Tiffany i Ivanka Trump 35-godišnja Ivanka odabrala je asmetrični bijeli sako ispod kojeg je odjenula bijele uske hlače, a u rukama je nosila malu crnu torbicu. Ivanka je bila u društvu supruga Jareda Kushnera, a troje djece Arabella, Joseph i Theodore nisu bili na događanju nego s dadiljom.
Ivanka Trump Tiffany, Trumpova kćer koju je dobio sa Marlom Maples također je bila odjevena u bijelu kombinaciju. Ona je odjenula bijeli dugački kaput s dvoredim kopčanjem, a na rukama je imala bijele rukavice. Ispod kaputa nadzirala je bijela majica te biserna ogrlicam, dok je cijelu bijelu kombinaciju razbla crnim gležnjačama na visoku petu.
Tiffany Trump i Eric Trump Vanessa Trump, supruga Donalda Trumpa Jr. izgledala je elegantno u ljubičastom kaputu koji je sezao malo ispod koljena. Ispod njega je nosila crnu suknju koja se blago nazirala ispod kaputa, a na noge je obula crne sandale.
Vanessa Trump i Donald Trump Jr. s djecom Michelle Obama, sada već bivša prva dama za tu je prigodu odjenula jednostavnu dugačku haljinu kratkih rukava u crvenkastoj nijansi koja je imala efektni detalj, jednostavan crni remenčić oko struka. Za tu prigodu Michele je zalizala kosu u pundžu, a kasnije se ogrnula i kaputom u istoj boji i tkanini od koje je bila i haljina.
Michelle i Barack Obama Hillary Clinton Trumpova suparnica u predsjedničkoj utrci za inauguraciju također je odlučila odjenuti bijelu modnu kombinaciju. Tako je odjenula bijeli kaput s efektnim džepovima i malom kragnicom, a ispod je nosila hlače u sličnoj nijansi, dok su cipele na visoku petu i torbica bile u bež boji.
Hillary i Bill Clinton Foto: Profimedia