Bijela haljina ide u Lekenik.... ovaj tjedan postavite pitanje Etoile de mer! NAGRAĐENO PITANJE: Domino Ćosić • Lekenik

Što voliš vidjeti na muškarcu? Ostanimo na odjeći :). P.S. Moja žena više voli tebe, nego mene...

-Uvijek, prije nego sve druge, primjećujem one muškarce koji zrače samopouzdanjem, a potom me privuku oni koji su uz to skladno odjeveni i koji su dobro uskladili boje i odjeću koju nose. Vrlo mi je važan stav i način na koji muškarac nosi svoju odjeću pa tako, kao i kod žena, volim one modno dosljedne, čiji stil odražava ono što njime propagiraju, bilo da su šminkeri, hipsteri ili nešto treće. Uvijek će me privući frajer u savršeno skrojenom odijelu i moram još napomenuti jednu vrlo važnu stvar. Naime, od odjeće mi je puno važnije kakve cipele ili tenisice nosi neki muškarac. Držim da se iz njegovog izbora cipela puno toga da iščitati. DRUGA PITANJA:

Koje vas godišnje doba najviše inspirira?

-Najviše volim dizajnirati odjeću za 'cruise' kolekciju, zato što je riječ o ljetu i odjeći za godišnji odmor, a mislim da gotovo nema osobe kojoj to nije omiljeni dio godine.

Da morate izabrati samo jednu boju za vašu sljedeću kolekciju, koja bi to bila i zašto?

-Uvijek bih odabrala boju pudera i sve njene nijanse, zato što je to boja koju je izuzetno lako kombinirati s bilo čim. Za mene je puder nova crna!

Koja je po vama 'IT' boja ovog proljeća?

-Ovo će proljeće printevi prevladati jednobojnost, a 'IT' će biti kombinacije narančaste i plave, kao i crvene i tirkizne-

Dizajniranje haljina vam odlično ide, planirate li se baviti i dizajnom obuće i kako bi izgledale vaše savršene cipele?

-Voljela bih se okušati i kao dizajnerica cipela, pa tu mogućnost ne isključujem u budućnosti. Kada je obuća u pitanju uvijek prednost dajem udobnosti, a tek onda savršenstvu dizajna. Da sada napravim svoju kolekciju cipela, sigurno bi bile otkvačene, vesele i neobične, koje bi se lako mogle kombinirati s jednostavnim haljinama i sigurno bi imale neki detalj koji bi ih razlikovao od svih drugih dizajnerskih cipela. I, naravno, izrađivale bi se i u brojevima 41 i 42, kako žene kakva sam i sama ne bi opet bile razočarane jer, eto, opet nema broja za njih (smijeh).

Negdje sam pročitala da je u vašoj kući bila zabranjena bahatost. Vaša mama je po tom pitanju uspjela utjecati na vas, pa danas odišete modernim šarmom i to prenosite na vaše haljine. Koji bi savjet dali sadašnjim i budućim mamama, kako one mogu svojim kćerkama usaditi taj šarm?

-Šarm dolazi od samopouzdanja, a da biste imali šarmantnu i veselu kćer, morate je podupirati u njenim nastojanjima da postane ono o čemu sanja, podržavati njezine želje i snove, baš kao što su to u mom slučaju radili moji roditelji.

Sigurno su vam nekada bila poznata maštanja o modnim krpicama koje si niste mogli priuštiti, pa ste sami sebi obećali 'to ću kupiti od prve plaće'. O čemu ste maštali, koje su stvari bile ili još uvijek jesu, u vašem slučaju, na takvim listama?

-Odgojena sam tako da sam skupe stvari mogla dobiti tek kada sam počela sama zarađivati, zato što mi moji roditelji nisu mogli priuštiti takve stvari, niti sam ja to od njih tražila. Naravno da sam, kao i sve djevojke, o takvim stvarima potajno maštala, čak štoviše, prve sam si skupe cipele, jedne crvene salonke, kupila već sa šesnaest godina, a za njih sam radila cijelo ljeto i u njima sam se osjećala kao prava dama. Onda sam negdje s osamnaest poželjela jedne skupocjene čizme, za koje sam štedjela mjesecima, a sjećam se da sam i tada sama sebi, kao nagradu što po cijele dane moram za druge šivati suknje, sama sebi kupila jednu skupocjenu 'pencil' suknju. A danas isto sanjam... i svaki svoj dobro sklopljen posao zaključim kupovinom jedne dobre torbe. Ponosna sam na svoju kolekciju torbi, jer je svaka od njih u moj ormar došla kao nagrada za dobro odrađen posao.