Story radio
Početna Moda i ljepota 14 prikaza 22. prosinca 2012.

Treće mjesto na našoj ljestvici najbolje odjevenih zauzeli su...

Kristina i Dino

Tko još nije čuo za Kristinu Šalinović?! Jedna od najuspješnijih Hrvatica u svijetu modelinga, i to onog inozemnog, ove je godine osvojila naslovnice najvažnijih modnih magazina - Vogue i Harper's Bazaar dio su njenog portfolija dok Kristina osvaja nevjerojatnom prizemljenošću i lakoćom komunikacije s modnim urednicima i stilistima. Njen stil svakako je u skladu s godinama, ali i s miljeom u kojem odrasta tako da pri biranju odjevnih kombinacija ne mari za kruta pravila već igra po svom. Ekscentrična i šarena, Šalinović je pravi primjer neopterećene mlade djevojke koja je posve zasluženo pri vrhu naše liste najbolje odjevenih.

Antonio Franić i Kristina Šalinović | Author:
Kristina Šalinović | Author:
Njen partner na trećem je mjestu  Dino Bonačić, šarmantni student novinarstva i modni bloger iza popularnog Style Brick Road-a. Osim što ima čitan blog, Dino je dio cijenjenog stilističkog tima urednika mode hrvatskog izdanja časopisa ELLE, Saše Joke, tako da zanat 'brusi' kod iznimnog mentora.
Dino Bonačić | Author:
Dino Bonačić | Author:
Njegov stil spoj je britanskog street style-a i vrućih trendova s modnih pista, ali na jedan posve jedinstven način. Nikad dosadan niti repetitivan, Dino je simbol nove generacije Hrvata i zasluženo na trećem mjestu 'best dressed' liste. Redakcija Story.hr-a, Fotografije: Arhiv Storyja, Style Brick Road

Komentari