Na Tjednu mode u Parizu, koji se je održao početkom listopada,  svi pogledi bili su uprti prema slavnoj Kim Kardashian. No, razlozi takvih pogleda bili su u izuzetno neobičnoj kombinaciji koju je ta starleta odjenula za modni događaj sezone. Tako se Kim na Givenchy reviji pojavila u crnom čipkastom topu koji je previše otkrivao, a cijelu modnu priču upotpunila je  trenirkom na kopčanje ispod koje je odjenila mrežaste najlonke. No, to nije prvi puta da Kim odabire tako neobične modne kombinacije. Sredinom travnja, naime, fotografirana je u uskoj dugačkoj slip haljini ispod koje je odjenula Adidas trenirku.

Kim Kardashian u trenirci i čipkastom bodiju No, čini se da se našim domaćim zvijezdama izuzetno dopao taj trend koji je Kim isfurala pojavljujući se na eventima u trenirci. Kada je nedavno televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović na modni događaj stigla u tenisicama i sportskoj trenirci te širokim hlačama s potpisom domaće dizajnerice mnogi su ostali u šoku. Iako je ljubiteljica sporta i casual izdanja, modna događanja uvijek su bila rezervirana za haljine i štikle. Barem do nedavno.
Nevena Rendeli Vejzović I Snježana Mehun pokleknula je pod najnovijim trendom te se na premijeri novog filma Rajka Grlića Ustav Republike Hrvatske pojavila u plavom sportskom kombinezonu koji je upotpunila štiklama. No, i dalje je ta kombinacija bila poprilično sportska.
Snježana Mehun Glumica Nataša Janjić ovih se dana na jednoj promociji pojavila također u sličnom izdanju iako na prvi pogled se ne stječe takav dojam. Janjić je odjenula romantičnu košulju s mašnom i printom, crne štikle te sportske crne hlače koji na bočnoj strani imaju umetke te se vežu oko struka te ustvari izgledaju poput trenirke.
Nataša Janjić Još ovog ljeta Borna Kotromanić na zagrebačkoj se špici pojavila odjevena u tako neobičnu kombinaciju. Tako je Borna odjenula kričavo zelenu pliš trenirku koju je iskombinirala s crvenim salonkama s visokom potpeticom. Od ovog modnog spoja mnogima se zavrtjelo u glavi iako ovu odjevnu kombinaciju nije odjenula na event.
Borna Kotromanović   Autor: A.L.B. Foto: Instagram