Ne postoji godišnje doba koje je toliko stvoreno za koketiranje i zavođenje od ljeta! Kako biste iskoristile sve blagodati na plaži, evo 5 savjeta za što 'škicanje' frajera i zagarantirani 'ulov'! A za to nema boljeg rekvizita od sunčanih naočala!


1. Dobar pogled na... hm, situaciju

Odmah proučite gdje je najbolji 'hot spot' za staviti ručnik. Obavezno birajte mjesto s najboljim pregledom cijele plaže i stacionirajte se pored najprimamljivijeg tijela. Važno: sunčane naočale s tamnim staklima (mi obožavamo Police Sparkle, 1270 kn) pružaju vam mogućnost kontrole situacije, a da istodobno ostanete zagonetna. Neka se on zapita gledate li ispod okvira u njega ili u nekoga drugoga. Misterij je najbolji pokretač seksi ljetnih scenarija.

2. Istaknite adute

Stručnjaci tvrde da je idealna udaljenost za zavođenje 3 metra od frajera. Pa, ako su vaši glavni aduti grudi i gornji dio tijela – smjestite se malo ispod potencijalne mete. Tako će njegov pogled biti usredotočen tamo gdje vi želite. I obrnuto, ako vaše noge imaju 'dozvolu za ubijanje' legnite malo iznad frajera kojeg škicate. Želite li pak da on primjeti vaše zanimanje najbolje da odaberete Police Fury sunčane naočale (1270 kn) prozirnih stakala – savršeno staje svakom obliku lica, a on vidi da ste ga primjetili! Povremeno ovlaš obližite usnice, nema šanse da ne shvati poruku!

3. Ostanite zagonetna – dok to želite

Frajeri, kažu istraživanja, vole nadmetati se za djevojku koja im se sviđa. A što ste nedostupniji, više grizu. Koračajte samouvjereno do mora i natrag, dečki vole djevojke koje ne demoralizira ni pokoji višak kilograma. Tek lagano podignite sunčane naočale (Police ima model baš za ovakve prigode i zove se prigodno - Police Aphrodite, 1045 kn) ili ih spustite na dno nosa pa ga direktno pogledajte. Izlazeći iz mora, kao slučajno baš pored njega lagano se sagnite i dopustite naočalama da (slučajno, naravno) padnu na njega. (Po)dizanje je zagarantirano! Uz zavodljivi osmijeh i ispriku evo prilike da započne razgovor s vama.

4. Pokažite svoja sportska umijeća

Dečke privlače cure koje na plažu ne dolaze našminkane kao da idu na party. A obožavaju one koje su spremne uskočiti na picign, baciti se za loptom na pijesku (slučajno opet baš na njega) ili zaroniti bez straha da će smočiti kosu. Ako se još uvijek nije ulovio na ove 'finese' krenite prema obližnjem kafiću, nabacite slamnati šešir i sunčane naočale Police Shine (1420 kn) model sa zrcalnim lećama - ispod njih ga možete pozorno promatrati dok će se on rado ogledavati u njima kada vam se pridruži ispod palme.

5. Započnite razgovor

Želite li, pak, jednostavno preskočiti sve ove trikove i odmah se baciti u akciju – zamolite ga da vam posudi novine koje čita ili kremu za sunčanje a usput ga priupitajte što ima zanimljivo u gradu za razgledanje. Uz nekoliko dvosmislenih seksi rečenica i intrigantne poglede ispod naočala, nikad ne znate kamo bi vas mogle odvesti!

Za sve one kojima sunčanih naočala nikad dosta, donosimo još neke od naljepših modela Police naočala u kojima nema šanse da ne budete primjećene!