Stara hrvatska gastro obitelj Šare iz Malog Stona i njihovi chefovi vrhunsku Jadransku ribu iz vlastitog ulova spajaju s recepturom Azijskih zemalja što rezultira nepisivim višeosjetilnim iskustvom. Glumci Barbara Nola i Miran Kurspahić prema uputama chefa Antuna Stjepovića okušali su se u Zagrebačkoj Bota Šari se u pripremi više vrsta sushija, sashimija, tartara od tune i drugih zanimljivih delicija. “Drago mi je da sam imala priliku pripremati ove delicije, koje ću zasigurno ponovno pripremati svojoj obitelji i prijateljima. Večera u Boti je bila prefina, nisam u životu jela tako divan suši i toliko frišku ribu. Potpuno sam oduševljena.” – izjavila je Barbara Nola
Vidi galeriju
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju