Stara hrvatska gastro obitelj Šare iz Malog Stona i njihovi chefovi vrhunsku Jadransku ribu iz vlastitog ulova spajaju s recepturom Azijskih zemalja što rezultira nepisivim višeosjetilnim iskustvom. Glumci Barbara Nola i Miran Kurspahić prema uputama chefa Antuna Stjepovića okušali su se u Zagrebačkoj Bota Šari se u pripremi više  vrsta sushija, sashimija, tartara od tune i drugih zanimljivih delicija. “Drago mi je da sam imala priliku pripremati ove delicije, koje ću zasigurno ponovno pripremati svojoj obitelji i prijateljima. Večera u Boti je bila prefina, nisam u životu jela tako divan suši i toliko frišku ribu. Potpuno sam oduševljena.” – izjavila je Barbara Nola

Story 2020
Barbara i Miran dobili su inspiraciju za jela koja će pripremati u mjesecu ljubavi Nini Miji i Lukasu  dok će chef Antun Stjepović svima nama pripremiti doživljaj koji ćemo dugo pamtiti.   “Najvažnije u pripremi jela jest svježina i porijeklo ribe. Naši ribolovci svakodnevno, koliko to vremenske prilike dopuštaju, love svježu ribu. Znanja koja su nam prenijeli bake i djedovi mi mladi spojili smo sa današnjom svjetskom kuhinjom, a naročito stečenim iskustvom iz Azije kojom smo dobli jedinstvenu fuziju koja oduševljava.” – izjavio je chef Ante, koji se posebno veseli pripremi specijaliteta za nadolazeći Dan zaljubljenih kao i Mjesec kamenica koji nas očekuje u ožujku.   Foto: Promo