Story radio
Početna Promo 48 prikaza 27. rujna 2016.

Budite romantični u Zagrebu na Janinim klupama ljubavi

Iva Šulentić i Igor Mikloušić

Građani Zagreba u potrazi za romantikom te sve brojniji turisti dobili su nova šarmantna mjesta – srcolike Jana klupe u Tkalčićevoj ulici i na fontanama ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice. Na dva kraja grada, u povijesnoj Tkalčićevoj ulici i u svjetlosti novootkrivenih fontana na Ulici hrvatske bratske zajednice, javnosti su predstavljene 'klupe za zagrljaje' – prve u nizu umjetničkih instalacija realiziranih u sklopu projekta 'Romantični Zagreb' koji za cilj ima otkrivanje najromantičnijih mjesta u gradu i izradu prve digitalne mape takvih lokacija. Izložene srcolike klupe inspirirane porukama ljubavi s Jana bočica označavaju početak projekta 'Romantični Zagreb' uz podršku Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba. Ljubavne klupe posjetili su i svježe vjenčani ljubavni par, voditeljica Iva Šulentić i njen suprug  zagrebačkog doktora psihologije Igora Mikloušića koji su se prošlog tjedna vjenčali nakon četiri godine veze. Voditeljica i njezin dugogodišnji dečko sudbonosno 'da' izrekli su u zagrebačkoj crkvi Sv. Franje Ksaverskog. Igor je Ivu zaprosio na putovanju prošlog ljeta.

Iva Šulentić i Igor Mikloušić | Author: John Pavlish, Promo
  Posljednjom edicijom 'Samo ljubav' Jana se uključila u projekt 'Romantični Zagreb' te na taj način doprinosi promoviranju Zagreba kao grada koji uvijek ima vremena i mjesta za ljubav. Nakon što su građani kao neke od najromantičnijih lokacija u gradu izabrali upravo novootkrivene fontane u nastavku zagrebačke potkove te jednu od Zagrepčanima tradicionalno najomiljenijih ulica Tkalčićevu, Jana Voda s porukom građane je odlučila iznenaditi posebnim klupama, čiji dizajn u obliku srca na najljepši način prenosi Janinu poruku ljubavi. 'Jana voda s porukom od 2013. donosi inspiraciju i potiče na pozitivne promjene, a poznato je da su emocije najveći pokretači. Ljubav, kao najljepša emocija, može  mijenjati svijet. I dok smo kroz našu posljednju ediciju Jana 'Samo ljubav' s čak 33 različite etikete prikazali različite ljubavi – romantične, obiteljske, prijateljske, ljubav prema prirodi  ili umjetnosti, danas nas posebno veseli što otkrivamo klupu koja simbolizira prijateljsku ljubav, oblikovanu za druženje s prijateljima. Našim klupama u prekrasnom ambijentu zagrebačkih fontana ili pak u parku u Tkalčićevoj Jana podsjeća da je u životu najvažnije voljeti, jer 'Što više ljubavi dajem, više je imam' , poručila je Iva Balent, izvršna direktorica marketinga Koncerna Agrokora.
Iva Balent | Author: Iva Balent
Iva Balent Koliko je Jana uspješno prenijela šarm i romantiku Zagreba najbolje su svjedočile reakcije brojnih poznatih osoba koje su se ovom prilikom okupile na fontanama, ali i posjetitelja, koji su s veseljem i nestrpljivošću čekali svoj trenutak za fotografiranjem na klupi ljubavi. Zadovoljstvo reakcijama posjetitelja nisu krili ni partneri projekta 'Romantični Zagreb', koji su najavili daljnje širenje turističke ponude i nova romantična mjesta u Zagrebu.  

Komentari