Osnovna misija Centra za prevenciju i liječenje debljine Medivia jest osigurati najkvalitetniju medicinsku uslugu kroz multidisciplinarni pristup liječenju različitih kliničkih stanja. Nadzoru i liječenju pacijenata se pristupa s obzirom na individualne potrebe, uz punu pažnju, stručnost i povjerenje. Problem pretilosti, kao jedan od najvećih javnozdravstvenih problema današnjice, u našem se centru rješava obuhvaćanjem svih segmenata potrebnih za zdrav gubitak tjelesne mase. Multidisciplinarnim pristupom i sinergijom dijagnostike, nutricionizma, kondicijskih treninga, neinvazivnih tretmana korištenjem medicinskih aparata (SPM, Vacusport, Zerona/Verju laser) i psihoterapije u potpunosti zaokružujemo sve aspekte potrebne za adekvatno liječenje i poboljšanje zdravstvenog stanja.

Cjelokupni program se provodi pod kontinuiranim nadzorom stručnog tima koji vas na personalizirani način vodi kroz proces mršavljenja. Obratite nam se s punim povjerenjem i dopustite nam, da Vam, na pravilan i stručan način, pomognemo u postizanju željenih rezultata. 

Slika dr. Ivija Rajković: “Ne odustajte od promjene koju želite. Imajte na umu da mršavljenje nije samo gubitak kilograma već predstavlja put optimalizacije psihofizičkog zdravlja.”, ističe dr. Ivija Rajković, voditeljica Centra Medivia.

Medivia vam trenutno nudi vrlo povoljan dvotjedni program mršavljenja

BRZI PROGRAM MRŠAVLJENJA:

Vrijeme trajanja:  2 tjedna

Program se sastoji od kondicijskih treninga koji uključuju 4 dolaska, te nutricionističkog savjetovanja koje uključuje 3 dolaska.

Osim toga, tu su i neinvazivni tretmani - limfna drenaža, SPM (trbuh, noge), endermološka masaža te vacusport, a svaki od tretmana uključuje 2 dolaska.

Cijena ovog dvotjednog programa mršavljenja iznosi samo 1904,50 kn.

Ovo je zaista prilika koja se ne propušta!