Story radio
Početna Promo 4350 prikaza 13. travnja 2018.

Fit do ljeta u samo 2 tjedna sa centrom Medivia!

Centar Medivia trenutno Vam nudi vrlo povoljan dvotjedni program mršavljenja po jedinstvenoj cijeni od samo 1.904,50 kn

Osnovna misija Centra za prevenciju i liječenje debljine Medivia jest osigurati najkvalitetniju medicinsku uslugu kroz multidisciplinarni pristup liječenju različitih kliničkih stanja. Nadzoru i liječenju pacijenata se pristupa s obzirom na individualne potrebe, uz punu pažnju, stručnost i povjerenje. Problem pretilosti, kao jedan od najvećih javnozdravstvenih problema današnjice, u našem se centru rješava obuhvaćanjem svih segmenata potrebnih za zdrav gubitak tjelesne mase. Multidisciplinarnim pristupom i sinergijom dijagnostike, nutricionizma, kondicijskih treninga, neinvazivnih tretmana korištenjem medicinskih aparata (SPM, Vacusport, Zerona/Verju laser) i psihoterapije u potpunosti zaokružujemo sve aspekte potrebne za adekvatno liječenje i poboljšanje zdravstvenog stanja.

Cjelokupni program se provodi pod kontinuiranim nadzorom stručnog tima koji vas na personalizirani način vodi kroz proces mršavljenja. Obratite nam se s punim povjerenjem i dopustite nam, da Vam, na pravilan i stručan način, pomognemo u postizanju željenih rezultata. 

Slika dr. Ivija Rajković: “Ne odustajte od promjene koju želite. Imajte na umu da mršavljenje nije samo gubitak kilograma već predstavlja put optimalizacije psihofizičkog zdravlja.”, ističe dr. Ivija Rajković, voditeljica Centra Medivia.

 | Author:

Medivia vam trenutno nudi vrlo povoljan dvotjedni program mršavljenja

BRZI PROGRAM MRŠAVLJENJA:

Vrijeme trajanja:  2 tjedna

Program se sastoji od kondicijskih treninga koji uključuju 4 dolaska, te nutricionističkog savjetovanja koje uključuje 3 dolaska.

Osim toga, tu su i neinvazivni tretmani - limfna drenaža, SPM (trbuh, noge), endermološka masaža te vacusport, a svaki od tretmana uključuje 2 dolaska.

Cijena ovog dvotjednog programa mršavljenja iznosi samo 1904,50 kn.

Ovo je zaista prilika koja se ne propušta!
 

Komentari