Samsung Galaxy S9 i S9+ karakterizira iznimno kvalitetna kamera, snimanje videa sa Slow-mo mogućnosti, kreiranje šaljivih i personaliziranih AR Emojija, ali i mogućnost spajanja s DeX Padom prilikom čega ova dva Samsungova diva postaju izvrsna radna ploha

Kamo god pošli uvijek ćete ih uzeti sa sobom. Mobilni telefoni neizostavni su uređaji današnjice. Služe nam kako bismo pomoću njih s ostalima stupili u kontakt, dijelili informacije, duhovite i zabavne sadržaje, pretraživali internetske stranice, fotografirali, snimali videozapise… Mobilni telefoni danas sve su osim samo mobilnih telefona.

Galaxy S9 i S9+, najnovije perjanice korejskog diva Samsunga, pružaju najvišu kvalitetu svega navedenog, no osim toga dizajnirani su i kako bi služili kao sjajan „radni alat“. Inovativni Galaxy S9 i S9+, proizvedeni su kako bi korisnici lakše komunicirali i izrazili sebe fotografijama, video sadržajima i emojijima. Oba uređaja imaju novi dvostruki otvor leće koja osnažuje inovativnu kameru za fotografiranje i u uvjetima slabijeg osvjetljenja, Super Slow-mo mogućnosti snimanja video sadržaja i personaliziranim AR Emoji emojijima.

Iako im je zaštitni znak navedena, neopozivo najbolja, kamera na tržištu povezujući se sa Samsungovim DeX Padom, unaprijeđenom verzijom lanjskog Dex-a, oba pametna telefona u trenutku se pretvaraju u radnu stanicu, a njihovi veliki zasloni služe kao radne površine.

Dok je prva verzija DeX-a mobilne telefone držala u okomitom položaju  podignula telefone vertikalno, ovaj model DeX-a uređaje stavlja u ležeći položaj.

Nova generacija uređaja Samsung DeX osnažuje život u pokretu pružajući veliko iskustvo punog zaslona na mobilnom uređaju. S DeX Padom, novim sustavom spajanja, korisnici lako mogu povezati Galaxy S9 i S9+ s većim monitorom, tipkovnicom i mišem kako bi proširili mobilno iskustvo s mogućnošću poboljšanog uređivanja dokumenata ili čak igranja na punom zaslonu. Zahvaljujući DeX Padu korisnici mogu uređaje Galaxy S9 i S9+ transformirati u Touch Keyboard i Touch Pad.