U subotu, 3. veljače od 16:00 do 20:00 sati pozivamo vas na promociju proizvoda osviještene prehrane i proizvoda prirodne kozmetike u Arena Centru, ispred dm prodavaonice. Upoznat ćemo vas s odabranim asortimanom proizvoda koji nose zajednički nazivnik – najbolje iz prirode.

Uz prezentaciju i organizirane degustacije dmBio linije proizvoda iz ekološkog uzgoja, upoznajte i male hrvatske proizvođače koji svoju ljubav prema prirodi pretvaraju u kvalitetne prirodne proizvode. Pripremili smo za vas originalne prezentacije proizvoda osviještene prehrane hrvatskih obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava, a koji se nalaze u dm-ovom asortimanu.

Očekuju vas i stručna nutricionistička savjetovanja, ali i druženje s food blogericom Sandrom Rončević koja će vam približiti dmBio proizvode u praktičnoj primjeni. Naučite kako pripremiti brze, jednostavne, a hranjive obroke, a od samih proizvođača saznajte nešto više o karakteristikama samih proizvoda, njihovom proizvodnom procesu te primjeni u svakodnevnom životu.

Promocije označenog asortimana u sklopu aktivnosti „…jer najbolje dolazi iz prirode!“ potražite i u drugim odabranim dm prodavaonicama u Hrvatskoj, a tijekom veljače za 50 active beauty bodova u bilo kojem dm-u dobivate i informativan časopis Najbolje iz prirode koji sadrži kupon za 20 % popusta na označene proizvode osviještene prehrane, prirodne kozmetike, osobne higijene te domaćinstva!

Više informacija o aktivnosti „…jer najbolje dolazi iz prirode!“ te promocijama u dm prodavaonicama potražite na: www.dm.hr/najboljeizprirode.