3768Najveća vrijednost zasniva se na činjenici da je većini ljudi puno jednostavnije i praktičnije koristiti tuš prostor  i u kratko vrijeme obaviti dnevnu higijenu.

Pritom su, kod starije populacije,  ležeće kade  uglavnom nepristupačne  ili bez tuđe pomoći gotovo neupotrebljive.
Ako tome dodamo i činjenicu da se prema istraživanjima najveći broj nezgoda ljudima događa  u njihovom domu-od toga čak 70% u kupaonici, zamjena kade za tuš prostor je vrlo  prihvatljivo i logično rješenje,  kojim je moguće spriječiti takve neželjene situacije.

U 1 dan bez prašine  

Najveća prepreka u ideji zamjene kuponskih kada tuš prostorom, ljudima predstavlja vrijeme trajanja samog pothvata. Uobičajeno je da takvi zahtjevi iziskuju veći broj različitih majstora, čišćenje, nemogućnost korištenja kupaonice i inkomodiranje ukućana duži vremenski period. Stoga je najveća prednost tvrtke KupaonCo kvaliteta i garancija izvedbe, ali prvenstveno, što se  uz prethodni dogovor s investitorom i analizu postojećeg stanja, zamjena ležeće kade - tuš prostorom , obavlja doslovno u jednom danu.

To znači da se  ukućani vrlo brzo mogu koristiti svojom kupaonicom. Za vrijeme radova bit ćete lišeni ikakve nečistoće i prašine u cijelom stambenom prostoru.

KupaonCo predstavlja dobro ustrojenu tvrtku u kojoj vrsni znalci vodoinstalaterskih i montažerskih radova s lakoćom, najzahtjevnije izazove pretvaraju u stvarne mogućnosti. Pored iskustva, djelatnici se u montaži koriste najmodernijim alatima i strojevima, a u pokretnoj radioni moguće je odraditi sve potrebno za prilagodbu ugradbenih elemenata.

Usluga prenamjene u tuš prostor podrazumijeva demontažu i odvoz postojeće ležeće kade i šute, montažu niske tuš kade na unaprijed pripremljeno postolje, opločenje zidova posebnim pločama i stvaranje novog tuš prostora, montažu električnog bojlera, montažu zaštite od špricanja vode u izvedbi štanga i zastor, fiksnu staklenu stijenu, staklenu stijenu sa kliznim vratima, sav pribor za montažu te puštanje u upotrebu.

Za galeriju naših radova kliknite OVDJE.

Želite znati kako radimo i koliko bi Vas koštala zamjena ležeće kade tuš prostorom?

Za više informacija nazovite  01/ 613 13 13

www.kupaonco.hr