Story radio
Početna Promo 9519 prikaza 09. svibnja 2019.

Jedan od vodećih modnih brendova konačno u Hrvatskoj

LC Waikiki poznat je kao brend koji kupcima nudi više opcija u bojama i veličinama nego njihovi konkurenti

Filozofija je kompanije da svatko zaslužuje dobro se odijevati te u tom duhu LC Waikiki nudi moderne kolekcije za sve članove obitelji po prihvatljivim cijenama.

 | Author:

Radeći s timom dizajnera iz cijelog svijeta i koristeći samo najkvalitetniji turski pamuk,  koji se smatra jedinim nepromijenjene genetske structure, LC Waikiki kreira odjeću koja je moderna, ali i svima dostupna.

 | Author:

Prva se prodavaonica otvara 16. svibnja u zagrebačkom TC Arena u 10 sati ujutro, a druga već sljedeći dan u Splitu točno u podne. LC Waikiki ima vrlo ambiciozne planove te će otvoriti još najmanje 20 prodajnih mjesta u sljedećih nekoliko godina.

 | Author:

 | Author:

U svakom trenutku u trgovinama LC Waikiki možete pronaći više od 40.000 različitih artikala u svim bojama i veličinama za sve članove obitelji- od beba, tinejdžera do žena i muškaraca. Odnedavno imaju i liniju sportske odjeće pa je gotovo nemoguće ući u njihovu  trgovinu i izići praznih ruku.

 | Author:

Sjajno je što već pri prvoj kupnji možete ostvariti popust od 20%  na cijelu kolekciju, od 16.-19.5. u Zagrebu i od 17.-19.5. u Splitu. 

Komentari