Ovo vrijedno esencijalno ulje na kojemu je temeljena nova Melem kolekcija, Rosa damascena Flower Oil, tisućama je godina najdragocjenije esencijalno ulje koje se koristi za ljepotu i opuštanje.
Odgovor na pitanje zašto je Rosa damascena toliko cijenjena i skupa pronalazimo u njezinim mnogostrukim pozitivnim utjecajima na kožu i um:

Melem s esencijalnim uljem ruže 35ml
Antioksidans: Esencijalno ulje ruže Rosa damascena sadrži velike količine vitamina C, snažnog antioksidansa. Ovaj važan vitamin može zaštititi stanice kože od oštećenja.
Vlaženje: Ulje ruže zaključava vlagu u koži, zadržavajući je glatkom. Osobito je korisno za osjetljivu kožu jer šećeri u laticama djeluju umirujuće na kožu.
Kategorija: Univerzalna njega tijela, uz Melem 35 ml

Melem za tuširanje s dragocjenim esencijalnim uljem ruže
Opuštanje: Kada se koristi aroma-terapijski, ruža umiruje um. Zapravo, latice ruže su ključne u ayurvedskoj medicini kako bi detoksicirale i smirile.

Kategorija: Tuširanje, uz Melem za tuširanje s dragocjenim prirodnim uljima

Melem za usne s dragocjenim esencijalnim uljem ruže – NOVI MELEM ZA USNE!
Zaštita: Zahvaljujući antioksidativnom djelovanju esencijalnog ulja ruže, štiti usne od oštećenja. Zadržava vlagu i čini usne lijepima.
Užitak za usne.

Kategorija: Njega usana, uz Melem u sticku

Melem dragocjeno suho ulje s esencijalnim uljem ruže – WOW!!
Regenerator: Kao prirodni astringent, esencijalno ulje ruže Rosa damascena u Melem dragocjenom suhom ulju pomaže stezanju pora i vraćanju gipkosti koži za sjajni ten. Za razliku od konvencionalnih astringenata na bazi alkohola, esencijalno ulje ruže ostavlja kožu glatkom, a ne suši.

Uz terapijske prednosti esencijalnog ulja ruže, formulacija Melem dragocjenog suhog ulja sadrži i ulje koštice marelice i badema. Ne masti kožu jer se iznimno brzo upija, a besprijekorno je njeguje, te božanstveno miriše.
Nanošenje ulja jedan je od najdražih ženskih rituala za ljepotu i opuštanje, primjenjiv na cijelo tijelo i u svakom trenutku. Kosi daje sjaj i cijeli dan podsjeća na ljepotu.

Mirisni terapeut za um, kožu tijela i lica, te kosu.