Početna Promo 2594 prikaza 12. srpnja 2018.

Jedinstveno rješenje za problematičnu i dehidriranu kožu

Milijuni godina za zdravlje tvoje kože

Problematična i osjetljiva koža čest je problem s kojim se susreće velik broj ljudi bez obzira na dob i spol. Crvenilo, suhoća, ispucalost kože, osim što stvaraju neugodu, umnogome utječu i na samopouzdanje.

Razne su preporuke kako održati kožu lijepom i njegovanom. Od ishrane, higijene, pijenja dovoljne količine tekućine i korištenja kvalitetnih preparata koji nisu previše agresivni i preporučuju se za određeni tip kože.

 | Author:

Jedinstveni naftalanski preparati bogati mineralima naftalanskog ulja koje smiruje nadraženu kožu i vlasište, potiču regeneraciju kože, popravljaju njenu strukturu te čuvaju obrambeni mehanizam kože.

Njihova izuzetna posebnost je prilagodljivost za sve vrste i tipove kože a naročito osjetljivu, iziritiranu i crvenu kožu.

 | Author:

Naftalan je zemno, mineralno ulje koje svrstavamo u prirodne ljekovite činitelje. Nastao kao rezultat taloženja biološkog, organskog materijala na dnu mora ili jezera.

Ivanić-Grad je jedno od dva svjetska nalazišta ovog rijetkog i dragocjenog sastojka koji se koristi u proizvodnji Naftalan kozmetike.  | Author:

Naftalanske kupke koje se dugi niz godina koriste u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Naftalan pokazale su se kao uspješne terapije za tretiranje kožnih bolesti.

Stoga je od 2010. pokrenuta i proizvodnja Naftalan kozmetike, koja sadrži sastojak naftalan, dobiven obradom jedinstvenog oblika tzv. naftenske nafte.

Cijela kozmetička linija se bazira na prirodi, bez kortikosteroida, parabena, sls-a, sintetičkih mirisa i bojila.