Derulov prvi nastup u Areni u organizaciji Star produkcije najveća je koncertna atrakcija ove jeseni u Zagrebu. Američki pjevač i plesač u Hrvatsku dolazi prvi put, a koncert u najvećoj hrvatskoj dvorani 27. listopada najavio je kao raskošan glazbeno - scenski spektakl.

Derulo s nestrpljenjem iščekuje susret s hrvatskom publikom, a obožavatelji će u Arenu moći ući već od 18.30 sati. Kao predgrupa Derulu nastupit će LZ7., elektro - dance sastav iz Manchestera, koji nastupaju u 18.55 sati, a norveška teen senzacija Marcus&Martinus show započinje u 19.35 sati nakon čega slijedi Derulov spektakl, koji je zakazan za 20.40 sati.

Američka zvijezda na turneji Europom putuje autobusom, a zbog raskošne scenografije u pratnji je i 10 kamiona opreme.
Jason je na sceni 12 godina, vlasnik je 11 platinastih singlova prodanih u 50 milijuna primjeraka i ima više od tri milijarde YouTube pregleda stoga ne čudi da se Derulo smjestio u najuži krug vodećih svjetskih glazbenika današnjice.

No Jason se ove godine nije samo pripremao za turneju. U ožujku je objavio pjesmu "Colors", inspirativnu himnu koja ujedinjuje obožavatelje i njihove omiljene umjetnike širom svijeta, a ujedno je služila kao Coca-Cola®-ina pjesma za kampanju Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

- Bilo je zadovoljstvo raditi s Coca-Colom u stvaranju himne za Svjetsko nogometno prvenstvo, turnir koji slavi atletsku izvrsnost. Kroz moje godine putovanja uspio sam vidjeti ljepotu u našim kulturnim razlikama. 'Colors' sam napisao kako bih upravo proslavio te raznolikosti  - rekao je Derulo.

Ulaznice za koncertni spektakl američke zvijezde mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima te u sustavu Eventim po cijeni već od 250 kuna.