Zahvaljujući BOOST tehnologiji i posebnom dizajnu stražnjeg dijela tenisice koji prati prirodan pokret stopala tijekom trčanja povećana je udobnost neovisno o dužini staze ili podlozi. Udobnosti, ali i stabilnosti stopala doprinosi i Primeknit materijal koji se potpuno prilagođava stopalu trkača i omogućava rastezanje na dijelovima gdje je to potrebno.

Story 4006
Potplat adidas UltraBOOST tenisica izgrađen je od Continental gumene podloge uz kojeg će trkači i trkačice svoje granice moći pomicati na raznim terenima bez straha od loših vremenskih uvjeta. Model za žene dolazi u atraktivnoj Icey Blue kombinaciji boja dok muški model možete pronaći u upečatljivim tamnoplavim nijansama.
Story 4006
Nove UltraBoost tenisice imali su priliku isprobati i trkači iz adidas runners zajednice. Performanse tenisica savršeno upotpunjuju potrebe članova ove trkačke zajednice koji u svojim treninzima uvijek vole prelaziti vlastite trkačke granice. Kolekcija je dostupna u adidas shopovima diljem Hrvatske te u specijaliziranim dućanima za trčanje poput 42.2. running store i Running gate dućana te kod ostalih odabranih partnera po preporučenoj MPC od 1399 kn. Za više informacija o: adidas proizvodima posjetite: http://www.instagram.com/adidashrvatska adidas runnersima posjetite: www.adidasrunners.hr