Blagdansko vrijeme najveća hrvatska drogerija KOZMO proslavila je u društvu kupaca, humanitarnim darivanjima i božićnim partijem u galeriji Velvet u društvu blogerica i ljepotica Anite Dujić Veljače i Kim Kosanović, a u opuštenoj atmosferi uživali su i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin i glumac Andrej Dojkić.

Andrej Dojkić - Drogerija KOZMO za mene je uvijek prvi izbor. U ovo predblagdansko vrijeme odabrala sam poklone kojima ću razveseliti najbliže. Za mene je ovo poseban Božić, a isti takav želim svima u Hrvatskoj! - izjavila je manekenka i blogerica Anita Dujić Veljača.
Anita Dujić Veljača Drogerija KOZMO ovog Božića predstavlja najveći izbor poklona samo za nju i njega. Brojni poklon setovi i parfemi razveselit će Vaše najmilije. Posebno atraktivni poklon setovi su novih brendova u drogeriji KOZMO poput kozmetike Mythos i Beauty UK. - Zahvaljujemo našim kupcima koji su u drogeriji KOZMO prepoznali prijatelja i mjesto gdje će su ugodnom okruženju izabrati najbolje od preparativne i dekorativne kozmetike, ali i drugog asortimana kojeg konstantno širimo i radimo na njegovom poboljšanju. Svima želimo ugodne i sretne blagdane te uspješnu 2014. godinu! - izjavio je Vedran Mažuran Marjanović iz drogerije KOZMO. Foto: Story Press