Nova Melem Sun kolekcija tako nudi kreme za zaštitu kože sa SPF30 i SPF50, balzam za zaštitu osjetljive kože usana sa SPF30, a za sve one koji žele poprimiti brončani ten, a pritom biti sigurni da neće izgorijeti na suncu - Melem Sun Protect&Tan booster potiče prirodnu preplanulosti, a ujedno sa SPF30 štiti kožu od sunca. 

Nakon cjelodnevnog boravka na suncu kožu je potrebno osvježiti, umiriti i pružiti joj cjelovitu njegu, za to je Melem Sun pripremio suho ulje bogatog sastava koje se trenutno upija u kožu, intenzivno njeguje i pruža ugodan učinak hlađenja.

1. MELEM MINERALNA ZAŠTITNA KREMA SPF50 pruža visoku zaštitu od UVA i UVB sunčevih zraka i preporučuje se za intenzivnu njegu najosjetljivije, svijetle puti. Zahvaljujući bogatom, prirodnom kompleksu maslinovog, kokosovg, orahovog, avokadovog i ricinusovog ulja, te vitamina E, koža je zaštićena od isušivanja, meka i umirena. 

2. MELEM MINERALNA ZAŠTITNA KREMA SPF30 pruža zaštitu od UVA i UVB sunčevih zraka i preporučuje se za njegu svijetle put. Zahvaljujući bogatom, prirodnom kompleksu maslinovog, kokosovg, orahovog, avokadovog i ricinusovog ulja, te vitamina E, koža je zaštićena od isušivanja, meka i umirena. 

3. MELEM SUN PROTECT & TAN BOOST MELEM SPF30 štiti od UVA sunčevih zraka istovremeno potičući prirodno postizanje brončanog tena luksuznom, njegujućom kombinacijom prirodnih ulja kokosa, oraha, sjemenki maline, ricinusa i koštica marelice. Zahvaljujući umirujućem ekstraktu mrkve i snažnom antioksidansu vitaminu E, koža je zaštićena od isušivanja i prijevremenog starenja. 

4. MELEM LIP CARE SPF30 balzam za usne sa zaštitnim faktorom 30 namijenjen je intenzivnoj njezi i zaštiti usana od štetnog utjecaja sunčevih zraka. Zahvaljujući karite maslacu i ricinusovom ulju, te vitaminima A i E, koža usana je zaštićena od isušivanja, nahranjena i njegovana. 

5. MELEM ULJE POSLIJE SUNČANJA S OSVJEŽAVAJUĆIM UČINKOM ima izuzetno njegujuće djelovanje, brzo se upija u kožu i ne ostavlja mastan trag. Koži pruža osvježavajući osjećaj. Zahvaljujući uljima kokosa, jojobe i badema, te ekstaktu nevena, obnavlja kožu, hrani je i čini mekom i gipkom. Lagani osjećaj hlađenja idealan je za njegu poslije sunčanja tijekom toplih, ljetnih dana.